| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adam626 Mazda626/Lada2107 Warszawa | 2004-03-25 11:11:21 Co sadzicie o wywiezieniu auta np na Bialorus lub Ukraine i poddaniu tam nieodzownym naprawom?
Mam do zrobienia uklad kierowniczy i hamulcowy. W sumie moznaby zrobic wycieczke np do Lwowa i tam tez porzucic auto u mechanika i zreperowac je za pol darmo. W tym czasie sobei imprezować i wrocic juz zreperowanym truchłem Ktos ma takie doswiadczenia? Czy moze tam nadal sa partacze i taki remont bylby nic nie warty |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-25 12:04:36 Pomysł był przerabiany na forum, ktoś z Przemyśla miał chyba nawet jakieś doświadczenia, ale nie pamiętam czy osobiste...
Były tez jeszcze lepsze pomysły, aby w Togliatti kupić auto o tych samych numerach silnika i nadwozia ...i za niewielkie w sumie pieniądze + opłata dla zorganizowanej przestępczości uzyskać wyremontowany w 100% "stary" samochód. Pobędziesz na forum to nie takich cudów się dowiesz |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-03-25 13:04:57
A o tym to nie slyszalem |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-03-25 17:43:41 Nie wypowiem sie na temat mechaników zza wschodniej granicy, choc doszły mnie słuchy na taki temat że, jest to możliwe i to bez większych problemów,pytałem dzisiaj "wschodniego kolesia" ma mi dać odpowiedz, czy jakiś np jego znajomy mechanik podjąłby sie tego.Wiem tylko że ostatnio mi zaśpiewał za lampy do samarki z kierunkami 125 zł za sztuke w sklepie widziałem po 150 zł, nie wiem co o tym sądzić. Niektóre z części jakby tańsze o niebo niż w POLSCE niektóre nie.Pewnie chodzi tylko i wyłącznie o żródło pochodzenia. |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-25 19:16:16 Poza tym na Litwie i w Rosji jeszcze żyją ludzie , którzy tworzyli i jeździli VFTS... Chociaż teraz zajmują się pewnie nowocześniejszą techniką i nie są już konkurencyjni cenowo, zaczęli się szanować i chcą pracować za porównywalne pieniądze jak w Polsce... |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-03-26 22:03:26 Niemiałem możliwości robienia ale podpytywałem tu i tam znajomych za wschodniej granicy ale z tego co on mi powiedział to już nieopłaca się (podobno) pare lat temu to jak najbardziej nową samarkę można bylo łyknąć za ok 35% taniej (lub taką samą używaną ) ew młodsza w odpowiednim roczniku jaki potrzeby.
panoni |