Rajd Wyzwolenia Miasta Poznania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam do galerii z rajdu:

http://www.rallyonline.pl/2003/pokazgaleria1.php?idg=20040330011148482

i poczytajcie sobie o zakonczeniu rajdu:
http://www.rallyonline.pl/2003/pn.php?id=4225&tp=General

az chce sie smiac

ale pomijajac ogloszenie rajd byl super, niestety ladziara nie dojechala do mety skonczyla sie na odpadnietym kole na probie 12, jeszcze czegos takie nie widzialem felga przeszla przez sruby a ladziara dobre pare pare metrow jechala na tarczy chamulcowej i ostatecznie ksztaltem przypominala litere D, juz nie wspomne ze urwal sie nam wydech zaraz przy kolektorze i musielismy taka A grupa po miescie jezdzic ale i tak jestem zadowolony z 1 startu. Mam pytanko do Kornata jakich felg uzywasz???? bo pekanie felg w ladnej juz Barthezowi tez sie przytrafilo i stwierdzam ze felgi seryjne sa chyba za miekkie w miejscu gdzie sa sruby. niedlugo wrzuce fotki Ladnej po zmianach w srodku

[ wiadomość edytowana przez: dyferencjal dnia 2004-03-30 13:14:11 ]

Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę, który był na Rajdzie. Od nas do Poznania to kilkaset kilometrów! Ogólnie z prób był bardzo zadowolony, jednak wyników się nie doczekał...odsyłam do poczytania na rallyonline.

Co do tych felg, to może spróbuj z felgami od Poloneza (nowszy typ). Bardzo często chłopaki stosują ich w swoich CCS/SCS na Pucharze PZM-otu. Z własnego doświadczenia wiem, że są "twarde". Sam mam zamiar zastosować 14 calowe z Trucka.

Felgi od poloneza to dobry pomysł jednak tylko w przypadku 13 cali. 14" od trucka mają przeznaczenie do sam. dostawczych, są mocne, ale również BARDZO ciężkie w porównaniu do 13", dlatego na rajdy zdecydowanie odradzam. Albo 13 cali albo 14 od jakiegoś osobowego, np.Ritmo. Na RO jest kilka naprawdę dobrych fotek Ładziary

Ja obecnie jezdze na bardzo mocnych alusach 13" marki blizej nie znanej Kiwi chyba... ale obecnie w przygotowaniu są 14" z Opla Vectry troche mnie wystraszyłeś tym "odjechanym" kołem mam nadzieje że mi się to nie przytrafi....
Pozdro Kornat

Fotki Super
Mnie szczególnie podoba się tozdjęcie poniżej, ale widze ,że i srodeczek Wam obfotgrafowali
Szkoda,że mieliście takiego pecha z tą felgą

no to zaczniemy kombinowac z felgami i zawiasem

cieszy mnie to ze sie fotki podobaja ale musze popracowac nadtym zebym boooki szly w parze z dobrym czasem

Zycze sukcsów - w kazdym razie
ja niedługo zmienię opony , amorki i spręzynki i myslę,że tez na powaznie wezmę się za trningi boooków . Bo na razie cieniutko mi idzie jazda tylnym napędem Choć...ostanio nawet udało mi się na zwykłym keciołku wyśmigac lanosa i parę polonezów moją staruszką
Paweł