Nastepny Spot - Legnica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
odbedzie sie pierwszego kwietnia ogodznie 12. Zbieramy sie wszyscy na parkingu mercusa, nastepnie czekamy z 20 - 30 minut az reszta dojedzie i jedziemy na nowe miejsce, gdzie bedzie szuterek i robimy sprawnosciowke, jak kolega Grzechu pisal w innym poscie niema tam mozliwosci na 400 metrow, ale wzamian jak pogoda dopisze mozna sobie zrobic grila posiedziec pogadac.

Chetnych zapraszamy

1 kwietnia mowicie....
to ja na szutrze odpadam....szczegolnie ze po zmianie gum na letnie ibiza jeszcze bardziej siadla...ale przyjechac postarm sie....popatrzec....pogadac....
tylko zeby PTteam byli....
ok...a co do grilla to jakas kielbaske brac...

oczywiscie kielbaska wskazan, chyab ze ktos calego kuraka przywiecie , a moze szaszlyki ktos przywiezie ??

Cytat:
2004-03-22 10:55:02, SteiN pisze:
odbedzie sie pierwszego kwietnia ogodznie 12. Zbieramy sie wszyscy na parkingu mercusa, nastepnie czekamy z 20 - 30 minut az reszta dojedzie i jedziemy na nowe miejsce, gdzie bedzie szuterek i robimy sprawnosciowke, jak kolega Grzechu pisal w innym poscie niema tam mozliwosci na 400 metrow, ale wzamian jak pogoda dopisze mozna sobie zrobic grila posiedziec pogadac.

Chetnych zapraszamy

Witamy.....

A coz to za pomysl by sie spotykac w srodku tygodnia i to jeszcze o 12:00 ??? - nie mozna chociaz na pozniejsza godzine przesunac??? - chcieli bysmy sie stawic ale ja pracuje - tomslu - a Peter ma zajecia...... zrobcie w jakis dzien cywilizowany i pore tez dajcie ludzka - da sie zrobic???? - moze chociaz piatek, sobota... niedziela..... ????

POzdrawiamy i czekamy na przemyslenia i decyzje.....

pomylilem sieee PRZEPRASZAM, mialem na mysli pierwsza niedziele miesiaca to bedzie 4.04.2004

Pozdro

Cytat:
2004-03-22 11:17:31, SteiN pisze:
pomylilem sieee PRZEPRASZAM, mialem na mysli pierwsza niedziele miesiaca to bedzie 4.04.2004

Pozdro

No to juz lepiej do nas rozmawiasz...

Powiedzmy ze na 99% bedziemy....mam nadzieje ze damy rade cokolwiek zrobic w Fiacie .....ale i tak postaramy sie byc

POzdrawiamy

PT team

ciesze sie ze dzien i godzina pasuje, a jeszcze raz przepraszam za mala pomylke

miejsca jest tam na tyle ze bedzie mozna spokojnie poustawiac samochody (te ktore z przyczyn ekonomiczno - technicznych nie beda braly udzialu w sprawnosciowce ) , zrobic tam grila itp itd.

acha - gdyby ktos posiadal jakis pacholeczek (ew. kilka ) to bardzo prosimy zabrac ze soba - na pewno sie przydadza

pozdrawiam

A z naszego rally placu rozpościera sie piękny widok na kominy Huty Miedzi 'Legnica'...

oby tylko panowie w niebieskich samochodach z zepsutymi (czyt. mrygajacymi) swiatelkami na dachach nie miali zbyt czesto widokow na nasz plac i nasze poczynania

Tak po prawdze to jesteśmy poza zainteresowaniem niebieskich dlatego że:

po primo: Znajduje sie to poza miastem, wiec zadnym mieszkańcom nie przeszkadzamy

po secundo: Na tym terenie nie mozna nic ukraść, ani zniszczyć wiec nie maja podstaw do interwencji

po tercio: znajdujemy sie niejako na ziemi niczyjej i nikomu nie przeszkadzamy

więc myślę że nie ma powodów do obaw,
No chyba ze niebiescy chcieliby wystartować to nie ma sprawy

hie hie transporterkiem? nie dadza rady

Cytat:
2004-03-26 23:33:52, imEL pisze:
Tak po prawdze to jesteśmy poza zainteresowaniem niebieskich dlatego że:

po primo: Znajduje sie to poza miastem, wiec zadnym mieszkańcom nie przeszkadzamy

po secundo: Na tym terenie nie mozna nic ukraść, ani zniszczyć wiec nie maja podstaw do interwencji

po tercio: znajdujemy sie niejako na ziemi niczyjej i nikomu nie przeszkadzamy

więc myślę że nie ma powodów do obaw,
No chyba ze niebiescy chcieliby wystartować to nie ma sprawy

to jak przyjada to im to powiesz... Tak jakbys nie wiedział, że oni i tak sie czegoś czepią jak im sie nie spodoba.
po primo: jest to zgromadzenie osób uczestniczących w niepisanych zawodach i powinno byc zabezpeczenie medyczne i ratownicze.
po secundo: nie jest to teren niczyj, lecz należy do miasta i policja po niekąd sprawuje nad nim kontrolę, oprócz impela, który tam jezdzi i patroluje
po tercio: oni sa cięci na tuningowców więc jezeli będą chcieli sie czepic to się czepią

nie kraczmy i miejmy nadzieje ze sie nie zjawa...a jelsi sie zjawia to trzeba bedzie negocjowac...
tak czy owak zmiana tematu....bo jakos nie daze sympatia niebieskich kolegow...

Cytat:

to jak przyjada to im to powiesz... (...)

Nikt Ci nie karze przyjezdzać.

Najlepiej w domu siedziec, albo na stojacym spocie - przeciez tam jest ciekawiej.

[ wiadomość edytowana przez: imEL dnia 2004-03-27 21:24:04 ]

imel ty sie przestan czepiac, czytam twoje posty jak caly czas krytykujesz jeda osobe i niewiem o co ci chodzi.

co do zlotu kto bierze grila, kto wegiel??? i kto keczup

Ze co robie?? czepiam się - ja jedynie prowadzę dyskusję.

Pocztaj caly watek Stein...

Stein - jak juz kogos o cos obwiniasz i mowisz ze ktos kogos obraza, czepia sie itd itp - to po pierwsze primo - jest do tego priv, zeby nie prac brudow przy wszystkich - a po drugie primo - pisz dokladnie o kogo i o co chodzi zeby nie bylo potem glupich domyslow

a terac cisza dziwczyny i nie klocic sie !!

wracajac do tematu, bierze ktos grila czy cos, mam brac kielbaski ?

ja sie moze pojawie w niedziele...
no ale nie bede mogl wystartowac
no szkoda ze nie bedzie siodemki....
ale jeszcze nie wszystko stracone...moze da sie cos zrobic....moze sie pojawi...zobaczymy
do zobaczenia w niedziele