| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
czarocorolla Toyoya Corolla Cieszyn | 2004-03-28 15:56:49 gratuluje i dobrze wiedziec ze sie tym zajmujesz.
Zycze wiecej sukcesow i silnej woli w dalszym trenowaniu. |
Darus TOYOTA DRIVER Lexus IS300 Wrocław | 2004-03-28 16:48:02 W polsce nie ma dystrybutora Boostera. |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-28 17:56:21 Ano z przedstawicielem Boostera to raczej bieda w PL.
Gratulacje za miejsce na pudle w ogólnopolskich zawodach, ćwiczysz konkretnie Shidokan czy jakąś formę BJJ, LL, SAM3O czy jeszcze jakieś inne MMA ? |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-28 18:59:05 Powiedzmy że te dziedziny nie są mi obce, praktykuję tradycyjne Ju-Jitsu, ale przy różnych okazjach także parter
|
bartosz8 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Poręba | 2004-03-28 22:58:46 hmmm czy jest dystrybutor to nie wiem... ale jezeli ktos chce jakies czesci booster sklep@boost.com.pl e-mail do sklepu gdzie sprowadzają częsci boostera... |
papa_smerf Toyota Corolla Częstochowa | 2004-03-29 03:48:42 widze ze jestes z czestochowy, wiec zawitaj na krótka do sklepu www.tuning.pl i z nimi pogadaj mysle ze krzysiek ci sciagnie od nich cos pozdrawiam |
LexusFan Częstochowa | 2004-03-29 14:02:18 Studiuje w Cz-wie a jestem z okolic Super masz tą corolle... moze kiedys mnie przewieziesz?? |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-29 23:14:59
No Karolku, moje życie od pięciu lat jest podporządkowane treningom, jak sie udaje to pięć razy w tygodniu, do tego urlop zarezerwowany na obóz szkoleniowy, mówię Ci to choroba Co do udowadniania różnych rzeczy różnym kolesiom to bym był ostrożniejszy, ja jestem zdania że wykorzystywać swoje umięjętności powinienem tylko i wyłącznie w chwili zagrożenia zdrowia lub życia mojego lub bliskich (no ewentualnie kogoś na ulicy postronnego też Yaga, a ty co tam robisz w kwestii siniaków na sali, obijasz jakiś kolesi ?? czy to od piłki ? |
LexusFan Częstochowa | 2004-03-30 12:35:02 yaga a nie kreci Cie sportowa rywalizacja? sparingi ? mozliwosc sprawdzenia swoich umiejetnosci ? mozeliwosc konfrontacji z przeciwnikiem ? Bo mnie to bardzo kreci, ta adrenalina jak stoisz naprzeciwko kolesia i zaczynasz walke. Nic nie slyszysz, wszysto gluchnie, nie slyszysz publicznosci, komentatorow, nic nie ma dla Ciebie znaczenia tylko jedno ZWYCIESTWO ! jestes podnieconyadrenalina uderza Ci do glowy. To uczucie jest niesamowite |
Yaga Toyota Yaris Wrocław | 2004-03-30 12:52:55 Nie, mnie to nie kręci. Trenuję dla fanu, nie rywalizacji. Poza tym, jak już wspomniałam, zaczęłam niedawno i sparingów na razie mamy niewiele. Ale jak ktoś mi mocniej przyłoży, to także mocniej oddam. Rozumiem jednak, o czym mówisz, bo takie skoki adrenaliny czułam na zawodach, kiedy przed startem serce wali, czujesz maksimum koncentracji, nikogo nie widzisz, a na znak pędzisz do mety jakby Ci ktoś motorek w tyłek wsadził. Życzę dużo sukcesów i wygranych walk ![]() |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-30 13:26:18 Yaga
Zainteresuje się Krav Magą, tam większość starć kończy się skopaniem jaj - bardzo skuteczne. Tam się walczy nie tyle żeby żeby przeżyć, tylko tak "zniechęcić" przeciwnika, żeby się do niego po walce spokojnie móc odwrócić plecami i nie martwić się, że wstanie i zaatakuje. Generalnie Krav Maga służy do samoobrony i zabijania przeciwników, ale czego się spodziewać po jej twórcach Izraelczykach LexusFan Gratulacje! |
Yaga Toyota Yaris Wrocław | 2004-03-30 13:38:43
Trenuję właśnie kravkę |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2004-03-30 14:59:24 Podziwiam koleżeństwo, za samodyscypline i wytrwałość
Rywalizacja, to raczej nie dla mnie, z natury jestem powolny (chyba, że się rozkręcę |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-30 15:56:12
Trzeba było tak od razu. Dobrze że nie masz ... że jesteś kobietą |