Pudzianowski w sklepie znajomej !!! :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozwolicie że się pochwale małą wizytą naszego Mistrza Świata M. Pudzianowskiego w piątek byłem u znajomej która prowadzi sklep z odrzywkami dla ćwiczących intensywnie nota bene również Mistrzyni Europy w KULTURYSTYCE i odwiedził ją po południu skożystałem z okazji i zrobiłem dosłownie pare fotek sobie (dwie )jedną wtawiłem do swojego opisu Z rozmowy gość jest nawet ok ! nawet przez duże OK !!! przyjezie jeszcze ale niepodał terminu .(fajny zlocik sobie zrobili ) misztrz Świata i Mistrzyni Europy . A wczoraj oglądałem odpowiednik STRĄG NEN-a kobiiety walczą i jest też nasza zawodniczka i daje innym popalić czyżby nasi siłacze jako jedyni byli w stanie zdobywać takie zaszczyty?
panoni

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-03-28 20:23:23 ]
[ powód edycji: poprawiłem co trzeba:) ]

A moze by tak jeszcze zamiescic zdjecie znajomej ?

Pudzianowski jest mistrzem, za co cześć mu i chwała, ale chyba by dojść do takich rezultatów trzeba ostro koksowac...
Szkoda zdrowia, wedlug mnie.

Dokladnie. gosc jest w moim wieku, a z twarzy to hm... jakby to delikatnie by nie urazic... hm... wyglada na kapke starszego...
ale krzepy mu nie odmowie...
szkoda, ze go nie bylo, jak na zeszlym zlocie trzeba bylo przenosic ladzianke Slonia

Ja ostatnio mam nezły ubaw jak widze naszych siłaczy w telezakupy mango hehehehe czegoś takiego dawno nie widziałem-kto widział to wie o co chodzi
no ale ten post nadaje sie do watku o dowcipach wiec kończe

Ale kto to w ogóle jest - ma ładę????
No bo nie wiem kto zacz ta znaczna osobitość - Pudzianowski
O co chodzi , bo jakoś nie znam nazwiska ani z niczym ważnym nie kojarzę...

Nie chce tez sie chwalic ale 2 lata temu na pucharze strong men w gdyni tez poznalem Pudziana i jeszcze Dymka i mam gdzies ich autografy.

Franc - OK
ale czy ten gośc jeździ ładą???

Cytat:
2004-03-28 21:11:53, pawel_krakow pisze:
Franc - OK
ale czy ten gośc jeździ ładą???

nie paweł-on dzwiga ciężary-i ładą pewnie by pocwiczył a jezdzi jakąs nowa furą zarobioną w mistrzostwach swiata strong man które wygrał-pozdro

pawel- w przenośni mowa kiedyś była że lada to Radziecki Mercedes a ten gość którego chyba nie dażysz sympatją jeździ Mercedesem choć teraz go podobno ma w warsztacie lekko skasowany przód ( wymiana łącznie z chłodnica ) Ktoś chcial fotke Mistrzyni kulturystyki niech wejdzie na moje gg to mu jakoś dostarcze. a jęsli chodzi o to czy ten wontek nadaje sie tu czy do (dowcipy) to chyba to był dowcip .Mimo wszystko kolejnych podobnych gości znajomej będe wyłapywał dla zasady . myśle że nikt się nie obraził
panoni

Panoni - ja w ogóle nie wiem o kogo chodzi , ale domyslam się ,że o jakiegoś osiłka
A że "osiłków" na ulicach nie brakuje więc cięzko go z czymś skojarzyć. Więc dlatego pytam czy jeździ ładą
Łudziłem się ,że tak - ale wynika z tego ,że niestety- nie
Pozdr
Paweł

Faktycznie strong mani to moi sportowi idole, ale niestety najgorsze jest to, że zapewne rypią na koksie.

Cytat:
2004-03-28 21:33:08, panoni pisze:
a jęsli chodzi o to czy ten wontek nadaje sie tu czy do (dowcipy) to chyba to był dowcip .Mimo wszystko kolejnych podobnych gości znajomej będe wyłapywał dla zasady . myśle że nikt się nie obraził
panoni

panoni ja miałem na mysli wystepy pudziana i dymka w telezakupy mango-jak nie widziałeś to postaraj sie znalezć czas emisji-niezły ubaw

Mnie tez przykro że gość nie posiada łady ale następnym razem postaram sie go dociągnąć do mojej i wtedu fotka . Faktycznie każdy jakieś (białka ) zarzywa by być bardziej okazały ale dobrze że niepiszą o nim że wykrzystuje swoją pare do obijania komś maski. Musiałem wstawić w tym zdaniu jakąś część auta
panoni

zax postaram sie to zobaczyć choć za taką kase większość z nas by też poszła w ten układ miałbyś nówke łade
panoni

Właściwie to nie wiem czy on pasowałby do klasycznej łady- chyba nie bardzo i to nie tylko wymiarami
Wiec nie ma się czym przejmować - lepiej żeby jeździł mercem
Pozdr
Paweł

panoni

Cytat:
Mnie tez przykro że gość nie posiada łady ale następnym razem postaram sie go dociągnąć do mojej i wtedu fotka . Faktycznie każdy jakieś (białka ) zarzywa by być bardziej okazały ale dobrze że niepiszą o nim że wykrzystuje swoją pare do obijania komś maski.

Nie bylbym taki pewien co do tego - szczegoly tutaj

Z tego co wiem, to Pudzian siedział i tam właśnie zaczął pakować.
A potem po ciężkim treningu przyszły pierwsze sukcesy!