MotoNews.pl
4 A teraz mam 125:] (42533/0) - PT

A teraz mam 125:]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dość niespodziewanie stałem sie posiadaczem nowego autka, a mianowicie FSO 1500. Auto to wygląda jakby własnie wyjechało z fabryki, ma mały przebieg, nigdy nie bylo ekspolatowane zimą no i wogóle jest IDEALNE!!!!! Ale podziwiam ludzi którzy jeżdzą tymi samochodami na codzień, bo mocy to to nie ma wogóle, o ile do 80 km/h udaje że przyspiesza to później jest masakra ( a auto jest poustawiane i porególowane). Ale była w tym aucie rzecz która mnie zupełnie zaskoczyła, a mnianowicie folia na podłodze!!!!!!!
A no i jeszcze jedna kwestia, fiacik jest wystawiony na sprzedaż jeści ktos byłby chetny to zapraszam do mnie (auto nie ma LPG).

http://www.myabarth.com/categories.php?cat_id=51

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-03-19 07:23:14 ]

Faktycznie ładny Fiacik Gratuluję!
Ale co do przyspieszenia to jedank musi coś z nim byc nie teges.Normalny DF od 80-120 na 4 biegu przyspiesza bardzo ładnie.Zmierz mu przyspieszenie do 100km/h.Dobry i dobrze wyregulowany powinien mieć max.16 sekund.

A ile za tego fiacika ??

ŁADNY Fiat! Tylko pogratulować!
A propos folii na podłodze - też taką w swoim miałem.
Prawda jest taka, że lepiej jest coś takiego wywalić. Co prawda sama wykładzina będzie mniej więcej czysta, ale pod nią jest poe popisu dla rdzy.
Woda, która nie ma gdzie się podziać pomaga zniszczyć podłogę.
Ja miałem - wywaliłem...

No rzeczywiscie bardzo ładny fiacik Ile kosztuje taka przyjemnosc ?

DAWNO nie widziałem kanta w TAKIM PIĘKNYM stanie. Ile za niego chcesz?

Fiacik ladny..sam mam podobnego..ale nie w takim stanie jak Twoj..a co do przyspieszenia..to mysle ze moze go trzeba porzadnie przegazowac..i moze sie poprawi..pozdroowka Mariusz

Normalnie funkiel nówka jakby z fabryki wyjechał tydzień temu .
Gatuluje bo kantów w takim stanie jest już znikoma ilość .
Pozdro dla wshystkich fiatmaniaków.

No widze, że mój nowy pojazd przypadl kilku osobom do gustu
Natomoast jeśli chodzi o cenę to wymyśliłem sobie wywoławczą 3 tys. Ile kto wytarguje to jego Zależy mi żeby auto poszło dość szybko bo 3p czeka, a gotówki brak, więc zapraszam wszystkich zainteresowanych.

Jak dla Mnie ten kant to niezły egzemplarz.

Cytat:
2004-03-19 09:08:17, Jesion128 pisze:
No widze, że mój nowy pojazd przypadl kilku osobom do gustu
Natomoast jeśli chodzi o cenę to wymyśliłem sobie wywoławczą 3 tys. Ile kto wytarguje to jego Zależy mi żeby auto poszło dość szybko bo 3p czeka, a gotówki brak, więc zapraszam wszystkich zainteresowanych.

Pujdzie za 400zł??

No i Fiacina została sprzedana. Szkoda tylko że poszedł na wioske jako wóz do worzenia zieleniny na bazar A w takim stanie przeżył 16 lat, chciałem żeby poszedł w dobre ręce, ale niestety....
No cóż, to tylko samochód...........moze nie bedzie mu az tak zle.....

za ile ?

Cytat:
2004-03-29 17:45:14, Jesion128 pisze:
No i Fiacina została sprzedana. Szkoda tylko że poszedł na wioske jako wóz do worzenia zieleniny na bazar A w takim stanie przeżył 16 lat, chciałem żeby poszedł w dobre ręce, ale niestety....
No cóż, to tylko samochód...........moze nie bedzie mu az tak zle.....

k...a mać!!! To jest najgorsze co mogło się stać A jak nie ma takich Fiaciorków to wszyscy szukają,pytają...Smutne

TRAGEDIA, że został sprzedany w takim celu. zal dupę ściska. Czy będziesz wiedział co się dalej z nim będzie działo?

ech Panowie......wiem jak jeest.,......sam mialem piekna zastavke 1100 i ja sprzedalem na wies,bo mnie ten sqrwiel 127 zarznal finansowo A jak forsy brak to rozne dziwne pomysly do glowy przychodza ((

Cytat:
TRAGEDIA, że został sprzedany w takim celu. zal dupę ściska. Czy będziesz wiedział co się dalej z nim będzie działo?

Mógłbym wiedzieć co sie bedzie z nim działo, ale chyba wole tego nie widzieć............ Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

za ile ?

Oj Stasiu, Stasiu, Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach
Ale jeśli tak bardzo chcesz wiedziec to ci powiem. 2500zl. Chyba dobra cena jak za knta, jak myślicie???

Angielscy dzentelmeni - Cena ja uwazam ze bardzo dobra . . jak na takiego df'a bez gazu