PROBLEMY Z SOCZEWKAMI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam maly problem otoz moja omesia, ktora kupilem miala soczewki ale nie heli tylko dypo czy cos takiego w kazdym badz razie podruby. Problem polega na tym ze swieca jak w maluchu. Mam jeszcze jedna omesie b w garazu i tam sa zwykle reflektory.Mamy te same zarowki philipsa + 50% tyle ze ja mam H1, a ojciec H4. Jak jade jego samochodem to wszystko widze, jak jade moim to dupa blada. Zastanawiam sie tez czy te swiatla soczewkowe inaczej sie ustawia, czy maja takie same ustawienie jak zwykle. Koledzy fachowcy, prosze o pomoc, bo jak bede jechal noca to moge kumus przez przypadek w tyl wjechac. pozdrawiam Ewos

Mam soczewki Depo i miałem Helli
Ja nie widzę różnicy w świeceniu może coś masz poprzestawiane

Miałem soczewki Depo. Ładnie wyglądały ale świeciły do dupy.

pozdro
3

Ale po co podstawiać dupę do oświetlania?????
A tak na serio, to zrobiliście mi zamęt w głowie, zastanawiam się czy warto zaiwestować w soczewki, bo moje pomimo tego że nowe i z żarówkami 100W, świecą marnie.
Jak jest naprawdę, może mała ankieta?

No cóż moim zdaniem warto gdyż różnica jest i to znaczna bo na zwykłych leflektorach to wogóle nic nie widać
Soczewki lepiej skupiają światło coprawda nie są to ksenony ale za to cena też nie jest wygorowana

dzieki i pozdrawiam

w rozrusznikach do faceliftingu w sierpniu (chyba) były zwykłe potem soczewki jako standard
Co do reszty nie wiem