Walka Goloty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - czeka ktos na walke i jak obstawiacie po jakim czasie walka sie zakonczy i kto wygra . Ja czekam na walke

Gołota wygra

czekac na 14 sekund walki
albo znowu ucieknie z ringu i bedzie plakal ze nikt mu nie powiedzial ze wygrywa

no wlasnie sie zastanawiam bo az tak czekalem do 4 rano a potem ten debil uciekl z ringu po kilku sekundach i mialem noc skopana - potem w wkurzenia nie moglem zasnac . ALe daje mu ostatnia szanse - ANDRZEJ jesli to czytasz - jesli umiesz czytac to nie daj sie

Zycze Golocie, zeby wygral, chociaz mimo wszystko w to watpie Wiele osob sie wypowiadalo o niklych szansach na wygrana, o zbyt krotkim czasie na przygotowanie sie do walki. Jezeli teraz przegra to nikt go juz nie bedzie chcial ogladac. Niestety taka prawda.

Dobra, i tak trzeba wierzyc w Golote Golota wygra!

Ja również stawiam na Andrzeja i mam nadzieje że da sobie rade przecież jest znakomicie przygotowany podobno najlepiej w życiu A z drugiej strony King nie może wystawić się na pośmiewisko i obawiam się czy walka nie jest ukartowana,przez piersze rundy bedzie ostra i zacieta a pozniej bedzie musiał wugrać Endriu.U nich to wszystko jest możliwe!!!
Ale liczy sie ten który wygra

Walka ustawioma... Następną przegra

on tak zawsze jak przegra i sie pograza to nastapna wygrywa - zeby podniesc swoja reputacje a kolejna jak zwykle przegrana. Za ta walke ma zainkasowac 150 tys $

Ooo, widze nikt nie dotrwal do walki Teraz za to dosc ciekawie walke ustawiono, na ile wypadkow zdarza sie remis... no ale to nie zamyka Golocie drogi do dalszych walk. Dosc sprytnie pomyslane. Nie wiecie kiedy jeszcze bedzie powtorka oprocz 12

Może i ustawiona ale walczył dobrze i należy się jemu uznanie. W końcu z byle kim nie walczył.

nie wiem. Wytrzymalem do 2 w nocy - potem juz nikt na forum nie siedzial to nie mialem co robic i walnalem w kime A tego wyniku sie nie spodziewalem

Ja wytrzymałem a teraz odsypiałem
Walczył dobrze jak na taki krótki czas do przygotowania.
Remis uznaję za sprawiedliwy wynik (oczywiście w moim odczuciu)

Ja czekam na powtórkę - dziś o 12:00 na TVNie

o spoko - nie wiedzialem ze o 12 jest powtorka . Ide sie szybko wykapac i na walke

ja dotrwałem do walki...ale usnąłem w 10 rundzie

tak czy siak moim zdaniem endrju wygrał ......a ten dziki w ostatnich minutach walki prawie nie istniał.......

szkoda że okrzyknięto remis.......ale endrju ma nadal szanse

tak na marginesie.....ale byśmy mieli znakomitego boksera....gdyby połączyć warunki fizyczne gołoty z mózgiem michalczewskiego......

HMMMMM torchę to mi wygląda na ustawienie wyniku

Tylko jeden procent amerykańskich dziennikarzy stawiało na remis.....
Zakłady na remis były więc pewnie 1-100....
Kto postawił 100 zł. wygrał 10000zł.
Myślę ,że dzięki takiej ustawce przybyło w stanach paru milionerów
Tak czy siak Gołota walczył ładnie i faktycznie nadal ma szanse.

Osobiście walka bardzo mi się podobała. Mimo remisu jestem z Gołoty zadowolony. Godna pochwały była jego psychika o tu wielkie brawa.

Aby tak dalej, bo jest jeszcze parę pasów do zdobycia.

"... Andrzej Gołota, Gołota, Gołota, Gołota..."