Zlot w Zvoleniu i pojezdzawka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Dzisiaj w nocy razem z Ludevitem ustalilismy, ze w Zvoleniu odbedzie sie pojezdzawka na pobliskim lotnisku, a wlasciwie nalezaloby to nazwac aeroportem. Jest to lotnisko trawiaste dla awionetek. Bedziemy mieli do dyspozycji pas o wymiarach 400x50m, na ktorym trzeba wymyslic jakas trase pojezdzawki. Trasa ma byc szybka i o srednim stopniu trudnosci tak, aby kazdy mogl ja przejechac (w tym rowniez Slowacy i Wegrzy). Mozliwe ze beda dwa przejazdy - drugi w odwrotnej kolejnosci do pierwszego, aby kazdy mial wyrownane szanse.
Jestescie w stanei zaproponowac przykladowa trase?

Sory ale gdzie jest ten Zvoleń jeżeli można wiedzieć??
Pozdrowionka

Slowacja - okolo 30km za Banska Bystrzyca.

EDIT: Wicej info na www.126fan.pl

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-03-29 15:17:23 ]

Raczej nie będę bo:
- korozja
- robota
- finanse

Proponuje umieścić w trasie kilka ostrych zwrotów.
Ja i Bartez wybieramy się (jedną białą strzałą). Liczymy na świetną zabawę.
>

Ja na bank jade , wczoraj odebrałem dowód i ubezpieczenie do mojego bolida, pierwsze smiałe jazdy w piątek po południu (haha wyskakuje na miasto

Na Fana wrzucilem kolejna katualizacje dotyczaca zlotu w Zvoleniu, m.in ceny. W szczegolnosci polecam osobom, ktore maja zmaiar spac w chatkach - stresccie sie, bo moze byc za pozno!!!!
A w ilosci osob, ktore potwierdzily juz swoj wyjazd pogubilem sie... nie wiem ile juz jedzie samochodow, ale spokojnie powyzej 30. Nie ma sie co zatsanwiac tylko wsiadac w smaochod i jechac do Zvolenia. Godziny wyjazdow i spotkan podam w terminie pozniejszym.

Mozna prosic o podwieszenie watku?

Ja miałem jechac ale coraz bardziej przekonują mnie "wydatki losowe" że raczej nici ze Słowacji

[ wiadomość edytowana przez: Sobot dnia 2004-03-31 12:28:53 ]

mysle ze grzechem byloby nie pojechac nowym odkurzaczem moim wiec ja sie pisze...

Koniu mógłbys podwiesić bo temat wart podwieszenia

a co do zlotu to chyba nei jade ...... zawsze mówie ze jade i fure szlag trafia ..... jak sie uda to sie zbiore i moze wtedy

Będe!!!! postaram sie własnym malcem......

Ponawiam probe o podwieszenie. Na wszystkich forach watek wisi. Wiem, ze do zlotu jeszcze daleko, ale ludzie musza go sobie zaplanowac z odpowiednim wyprzedzeniem, uzbierac kaske jakas i o paszportch pamietac, wiec warto by bylo, zeby wisial juz teraz.

Z gory dzieki.

Hmmmm wiemze jedzie ekipa z debicy ...
Cos czuje ze to bedzie najwiekszy zlot ...

Czuczu jak co roku. Po prostu w roku jest tylko jeden ZLOT z prawdziwego zdarzenia. I jest to zlot na Slowcji. Inne to SPOTy klubowe lub regionalne. Taka niestety jest prawda. Na cotygodniowych spotach Grupy Warszawskiej bywa nawet do 20 samochodow, na wiekszym ogolnoplskim ktory kiedys tam byl, bylo cos kolo 30. Na zlocie samochoow bylo 220, a bedzie okolo 300 albo i wiecej. Tylu spodziewa sie Ludevit. Rachunek jest prosty.
Dlatego uwazam, ze warto juz teraz zdecydowac sie na wyjazd i tak sobie poustawiac wszystko, zeby czwartku do niedzieli wlacznie byc wolnym, bo jest to warte zachodu. I w zwiazku z tym prosze o podiweszenie watku, zeby kazdy mogl sie zapoznac z propozycja wyjazdu na Slowacje.
Oczywiscie nie mam nic przeciwko swietowaniu F&F i waszym spotkaniom regionalnym polaczonym z imrezami, jednak chce zwrocic uwage ze zlot na Slowacji nie jest zlotem Fana ale wszystkich posiadaczy maluchow.