| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-03-31 16:40:46 Niezla sprawa!
Mnie sie wydawalo ze Jonathan mial sprezyny robione przez Lotusa-( w tej czerwonej) ale moze sie myle - albo jedno i drugie jest ze soba powiazane. Natomiast BARDZO mnei ciekawi- czy wyszczegulnione modele 1200, 1300, 1500 to osobne komplety sprezyn czy tez wszystkie te hmmm nazwijmy to modele, maja te same sprezyny? Dobrze wiemy ze lady 1200 i 1300 i 1500 to czasem jedno i to samo nadwozie!!! Wiec nie bardzo widze rozruznienie, a powatpiewam ze biora pod uwage to ze silnik 1200 jest lzejszy od 1500 Z tym ze ja to raczej daleki jestem od obnizania auta, choc nie ma bata, najlepiej wygladala wlasnie Jonathana lada zglebiona, na Wegrzech!!! Zobaczymy co sie stanie jak blotniki powycinam! W kazdym razie temat uwazam za godny uwagi i przemyslen! Dzieki za to ze chcialo Ci sie jezdzic i szukac info |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-31 21:10:21 Masa silnika nie może zbytnio się różnić...A poza tym to i tak bardzo lekkie silniki. Ja swój podniosłem z pomocą kolegi bez żadnego wysiłku i wpakowałem do bagażnika fiata punto...Różnica w masie to pewnie tylko kilka kg.
Paweł ! Dzięki za info o SPAXach, a czy oni nie robia również specjalnych sportowych amortyzatorów ??? |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-04-01 14:20:59 Heh, za pakera to ja sie nie uwazam, ale sam jeden podnioslem silnik z ziemi, i postawilem go na stole! Oburacz!
Myslalem ze pekne, ale udalo sie! A wracajac do sprezyn, zastanawia mnie jakie one beda? Tj jakie twarde? Ja zamierzalem wstawic z niwy i z fiaciora(przednie na tyl) A biorac pod uwage oszczednosci finansowe, to tak bedzie lepiej! No ale co spax to spax! |