Moje Punto!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć!!
Oto moje jeździdełko, czekam na opinie. Może nie wyglada jeszcze do końca tak jak sobie to wymarzyłem ale, może z biegiem czasu?I co wy na to?

Narazie jest fajnie, oby tak dalej

Ładne .....
nawet nic nie napisz o c...... hehehe Tylko troche roboty mi dałes . 3 tematy po 2 posty itp ......
Ponaprawiałem i działa . wsadz teraz 1,4 turbo i bedzie ok

Dzięki Czuczu!!

Cytat:
2004-04-07 23:51:52, CZUCZU pisze:
hehehe Tylko troche roboty mi dałes . 3 tematy po 2 posty itp

Czuczu ja niewidziałem 3 tematów

Autko ma fajny kolorek. Zmienilbym tylko felgi na jakies wieksze i nic wiecej nie ruszal.
Jaki masz silnik ??

Marreq niestety były .....
Jeden zrobił ss drugi ja
Nie czaje zbytnio moderacji do konca tutaj wydzieliłem post i zrobiłsie 3ci temat ........
Ale newermind - siec radiowa ma swoje prawa .......

autko spoczko, to jest chyba jakas pogatsza lub mocniejsza wersja bo ma inne lampki z tylu, a moja rada to zaloz alu takie z 8J X 16, likwiduj znaczki, likwiduj listwy na zderzakach i bokach autka, sprezynki krotsze, a autko bedzie wygladac SUPERRR!!!
pozdrowionka
Guzol

Guzol mk3 ma takie lampy z tyłu i inne z przodu .....
Hmmm 16 ki to zbyt duzo dla 60 psów .....
Proponuje 15 ki .....

Autko sympatyczne , podoba mi sie. Podpisze sie pod Guzolem, usunac logo, plaskiki i przemalowac lusterka pod kolor, ciekawe jakby M look wygladaly. Ja bym troszke innymi zderzaczkami go wykancil. Felurki , glebka i bedzie luz blues. Gratuluje

felgi sa za male i wyglada to jak ... nie wyglada. Zaloz 14 stalowe pomaluj, wypoleruj, nie maluj cokolwiek zeby tylko nie straszyc takimi kolkami od taczki.

super tylko felgi jakies wieksze bo te trzynasteczki to kiepsciutko na nim wygladaja. Tak po za tym to autko ladniutkie. Czerwony kolorek jest miodzio

s_s zdradź nam, jakie masz plany dotyczące Punta

Silniczek slabiutki 1,2 8v 60 kucyków, dlatego chce aby autko wygladało przynajmniej troszke fajniej niz seria. Myśle o progach w stylu Abarth'a, może grill bez znaczka i tak jak mówicie może jakieś kóleczka, tylko na razie musze pieniążków coś uzbierać i sprzedać te od CC Sporting. Bo nowe fele + oponki to troszke kosztują, chyba że trafiły by się kiedyś jakieś uzywane + te moje z oponkami w rozliczeniu?? Pożyjemy zobaczymy!

kolor spoko, tylko te alusy zmiana natychmiastowa no i jakies drobne dodatki eby nie zepsuły całokształtu, ale autko ok a i szybki przyciemnic delikatnie nie na amen czarno ale delikatnie

Szybki są już przyciemnione przód folią 30 / tył 50. A na temat felg pisałem w poprzednim poście!

Tak czy inaczej calkiem ladne altko. Obys tylko nie mial takich przezyc z nim jak CZUCZU

Fiat tp fiat psuje sie...
Jak nei bedziesz jeździł kilkanacie minut na odcieciu non stop to pojeździ długo...

Cytat:
2004-04-08 22:39:49, CZUCZU pisze:
Fiat tp fiat psuje sie...
Jak nei bedziesz jeździł kilkanacie minut na odcieciu non stop to pojeździ długo...

Czuczu ,a jak pojezdzi to co sie stanie ? ... Przeciez chyba po to jest odciecie ,aby zapobiec "przekreceniu" silnika. Conajwyzej zlapie jakies bledy i nic wiecej.