TYLNE SZYBKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie!

Mam takie małe pytanie a zarazem problem gdyż nie wiem jak wyjąć tylne szyby z drzwiw moim polonezie chciałbym im nadać troche inny odcień ale jak zdjoiłem tapicerke z drzwi to nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać

Chodzi mi tylko o jakiś dokładny opis jak wyjąć tą szybke.
Prosze Was bardzo pomoc!

Temat był już poruszany na forum, przy okazji demontazu tapicerki w Caro/Atu Plus. OLO jest w tym specjalistą

Zdjąć uszczelkez drzwi z ramki - od góry. Tak ukaże sie twym oczom śrubka która trzyma ramkę szybki (jednocześnie prowadnice opuszczanej). Odkręć śrubkę i szybka twoja - trzeba jajeszcze wyrwać z uszczelki...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

chodzi o wyrwanie z uszczelki tej z prowadnicy co siedzi na niej szyba a raczej rynienki?? Jesli tak to wielkie dzięki Kolego OLO jutro sprubuje i napisze wrazenia

aha i jeszcze jedno a jak sie ma tylnia szyba i ogrzewanie??? w sumie jeszcze jej nie przyciemniłem ale wlaśńie sie tak zastanawiam jak to będzie ze sobą współgrało...Kolego OLO możesz mi coś więcej powiedzieć na ten temam z góry dzięki.

z tylną nie mam doswiadczeń. Po prostu nie miałem folii 75cm i została nieprzyciemniona. Mam roletę.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."