Nowy rajdowy zawias by Kuner ;) wszelkie prawa zastrzezone;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Super gleba to podstawa...

Mojemu pieskowi tez sie podoba...

A oto mój patent na takie coś ehhe.. serdecznie zapraszam do ERaszyna w nasze studzienki na obnizanie autek

Kuni... Ty to masz zdolności

Tak wygladało u mnie z tyłu.... jak opona oparła sie na nadkolu Ale u mnei brak amorów

No co jest.... niżej sie nie dalo

Kilka razy obnizalem tyl w ten sposob w moim 125 WRC (zazwyczaj na przejazdach przez tory tramwajowe )

heh.. no ale gleba pierwsza klasa

u mnie w podobny sposób obiżają na Kozielskiej w Gliwicach

masakra... dzisiaj tak w cos zaj... na ulicy , ze myslalem, ze skorzystam z twojego patentu

ale tak na powaznie to nie dam glowy czy to nie przez nie obciety odbojnik .... chyba ze studzienka byla baaaardzo gleboka

Cytat:
2004-03-29 20:41:22, eLMo126 pisze:
ale tak na powaznie to nie dam glowy czy to nie przez nie obciety odbojnik .... chyba ze studzienka byla baaaardzo gleboka

Studzienka dośc głęboka.... predkosc koło 100 km/h... hehehe...

Wiesz ja znam dobre miejsce niedalko mnie żę jak sie postarasz to mozęsz jednocześnie obydwa koła tak załatwić taka dziurka ma głębokosci gdzies na oko 25 cm a szeroka na jeden pas spokojnie mozna tam zasuwać 100 km/h Szybkiego powrotu do zdrowia

przypomina mi sie mój pierwszy dzień z maluchem

mialem podobny zawias jak sie otarlem o drzewo i przywalilem w wystajacy z niego korzen az mi sie amortyzarotek zlamal

Widzę korozję

Ekstremum. Aż pieska nieźle wcięło!

Nie ma co - mocne masz odbojniki. Napewno nadkola wewnatrz masz zdrowe

Cytat:
2004-03-30 13:49:11, Krzemowy pisze:
Widzę korozję

Ej.. bez takich bo sie pogniewamy ehhehe... wiem, wiem.. zaczyna mi sie sypac powoli ten mój szesciolatek Niedługo jak silnik i skrzynie bede nową składał to przewróce go na bok i będe skrobał, zabezpieczał i malował cały spód...

kupuję ten patent , mam taki odcinek ok500 m niedaleko krakowa można obniżyć zawieszenie całego autka - kolega ostatnio zobaczył tylne amortyzatory .... na tylnym siedzeniu ( a mówił że zdrowa blacha)

Gdyby kózka nie skakała toby resora nie urwała

Ale patrząc na auto Patryka (jeśli to nie VT) to Cię powoli dogania

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-03-30 17:10:21 ]

100u procentowe VT i w dodatku kiepsko wykonane

uuuu musiało boleć nie martw się też nie lubie takich zonków
Pozdro Sobot