MotoNews.pl

[K] kiere Monte Carlo 3 ramienną

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie,. Stan ladny, ale nie trzeba mi jakichs cudów, ew moze byc jakas inna ladna 3 ramienna byle by to na gruby wieloklin mozna bylo wsadzic

rozumiem do 125p ? Ile dajesz ?

Do poloneza ile daje ile daje, nie wiem sam. zalezy za co

Ja mam do sprzedania kierownice Monte Carlo ale 2 ramienna. Tanio puszcze. Daj znac jesli jestes zainteresowany.

Pozdro

Rider

Koniu dzieki, zupelnie mi sie nie podoba. A co do 2 ramiennej - pokaz foto, ale raczej srednio

jo mom tokom zuverkauf:

A to e taa sama?
Generalnie codzi mi o taka z ramionami w ukaldzie T a nie Y

to chcesz kupić maluchowska monte carlo.
stasiu moja wydaje mi sie że jest "głębsza".

Nie mam pojecia czy to maluchowska czy nie Tzn na pewno takie byly w fiatach MC i Akropolis, gdzie indziej a raczej skad oe byly to nie mam pojecia. Bodajze 34cm, uklad T, po 3 albo 4 dziury na ramie - to jest to co mi sie widzi, ale jakby cosinnego bylo fajnego, to moze moze

moze taka kiera cie interesuje moja wydumka(sorki za fotke jak cos moge zrobic lepsza na jutro ) obszyta skórą żółtą (PAWU OSOBISCIE OBSZYWAL :p) upackana ale mokra szmatka da sie to zmyc elegancko na blysk jak cos zawsze mozna sproc to ta skore i bedzie normalna kiera co prawda nabe mam tylko do malca i to tez "home made" ale ogolnie kiere milo sie trzyma a srednica to bodajrze z tego co pamietam 32 cm no i 3 ramionka tak jak chciales

ale Y a nie T. nie potrzeuje tego na gwalt wiec moge powybrzydzac

a no mozesz ja tylko na wszelki wypadek pokazalem co mam tez na sprzedaz jak by ktos szukal ale tez na gwalt nie potrzebuje sprzdac

Julek , a Ciebie się czasem nie rozchodzi o taki kierat ?? :

Mam takom , ale w smoku

Nie. W desperacji pozyczam fotki od Bolimy

Cytat:
2006-09-06 22:26:10, Koniu pisze:

Tą to tylko na allegro, dobry opis i 5 stówek wpadnie

A co do kierownic Monte-Carlo firmy JEKO:

to mam takich trójramiennych kilka kompletnych w dobrym stanie, kilka bez klaksonu, kilka z dziurami w obszyciu. Do wyboru do koloru, zależy co chcesz?

Ladie i nie drogo chce. ile za takie ladne, ale nie idealne? np. jakies odpryski na raimonach, lekko przypęakane klaksony, takie tam male pierdolki

Te ładne to są odnawiane i żadnych odprysków nie uświadczysz, są srebrne i czarne, z bardzo ładnym obszyciem. Ceny ok 100. Te gorsze - bez klaksonu i z jakimiś przetarciami moge za 15-20 puścić bo mi tu już zawadzają... Oczywiście da się z nimi jezdzić ale troche pracy też włożyć trzeba.

no to pokaz fotki tego co mozesz mi zaoferowac za te dajmy na to 20 zeta, moze odrobine wiecej, nie chce odnowionej

julo ladnie i tanio to tylko w erze.nie mozna chciec rzeczy ktore wzajemnie sie wykluczaja.jako kobieta dobrze wiem,ze to co ladne o dobre z reguly kosztuje.tobie potrzeba takiej kierownicy jaka wlasnie zakupilam do mojego maluszka wlasnie sie regeneruje