Barchetta 595 na F&F

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Barchetta

..miłego czytania....;]

bosh... jakie to piękne !! A moze by zrobic Batchette 126
w podobnym stylu jak ta 500

Masz jeszcze dwie fotki. Nie wiem czy to dokladnie jest to samo, ale bardzo podobne

ale to jest sliczne chciałbym cos takiego!! Wiadomo jakie to ma osiągi??

Piękna kuleczka

Śliczne maluszki

Cholera, ten czarny to po prostu miodzio, zwłaszcza w tym pięknym "Oldschool-owym" stylu. Bajera

Brak mi słów piękne to jest

hmmm miazdzy ......
Ale tylna klapa nei pasuje nijak do tego auta niestety - garbusowate takie

Co do autek to cos piknego... Pozazdrosćic włąścicelom, ale wole sie nie pytać o cenę Skoro dla mnie cena wałka 385 to dużo 126p jest przecież taki tylko zę ma dach brezentowy ale efekt podobny bo przy tkaiej masie przy serji silnik to można zejsć do 17 sekund do setki. Pozdrawiam

Cytat:
2004-04-03 19:38:13, andrzej_krakow pisze:
Cholera, ten czarny to po prostu miodzio, zwłaszcza w tym pięknym "Oldschool-owym" stylu. Bajera

Ten czarny to tzw "resoraczek" taka miniaturka.
Przyznam że na pierwsze zut oka nie spodobała mi się ale później w miare czytania przekonalem sie do niej, zwlaszcza waga mnie zszokowała
Szkoda tylko że montowali seryjnie maluchowski silnnik (chiociaz z tego co widze to jakis mocniejszy) ale jakby wstawić do niej 900 albo 1.1 to dopiero byłaby rakietka

Miodzio!! dosłownie zakochałem się. Na lato jak znalazł, a w zimie do mieszkania i polerować i podziwiać
Pozdro Sobot

OOOOOOOOOOOO pieknosci.... MIĘTOWY!! mala zabaweczka dla duzych chlopcoow

Po prostu brak slow!!!!!!!!!
wyraze to w ten sposob:

-----------------
http://plepleple.pl

Kiedyś w Gliwicach też robili takie zestawy bazujące na 126 tyle że inaczej wyglądały. Powiem więcej: nie umywały się do tych

Nawiasem pisząc, ciekawe czy jeszcze to robią.

Zapewne chodzi ci o malucha Colo. Wciaz robi je firma Beta-Plus, a informacje o ich dzialalnosci mam dokladnie z piatku. A sprawa interesuje sie na prosbe Ludevita, ktory chce uruchomic produkcje Colo na Slowacji.
Swoja droga chyba dwa lata temu spotkalismy sie z Prezesem Bety Plus w tej sprawei i okazalo sie, ze oni nie sa w stanie dac homologacji jako producent, poneiwaz kazdy model to SAM, ktoremu indywidualnie nadaje sie numery w Bosmalu w Bielsku (stad taka wsciekla cena). Z kolei FAP do tych samochodow rowniez sie nie przyznaje twierdzac ze nie oni sa jego producentem, zas ci co go robia jedynie wykorzystuja elementy 126p, co jest zgodne z prawda.
Probe dalszych rozmow podejmiemy po 1 maja i zobaczymy co z tego wyjdzie...
A przy okazji - wiedzieliscie, ze maluchy na Slowacji wyposazone w igielitowe rzewody paliwowe nie przechodza przegladu?

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-04-04 23:00:12 ]

Barchetty przewspaniałe. Ta żółta i czarna świetne. A co do malucha COLO to nadal produkowany jest przez Markas- Motorsport ŁÓDŹ. Firma robi je od dawna. Samochodziki są zrobione bardzo estetycznie i nie wypuszcza się wersji z seryjnym silnikiem. W środku we wszystkich egzemplarzach jakie widziałem były kubełki firmy BiMarco i bardzo małe kierownice.

I nie wiem czy nie sa tansi...

Cytat:
2004-04-04 22:56:08, Zuraw pisze:

A przy okazji - wiedzieliscie, ze maluchy na Slowacji wyposazone w igielitowe rzewody paliwowe nie przechodza przegladu?

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-04-04 23:00:12 ]

Bardzo słusznie. Nie wiem jak wy, ale ja na bombie niechętnie jeżdżę. Fagumit tudzież Imperial rulez, że nie wspomnę o Pirelli czy Sempericie.

Piekna sprawa taka ludeczka bym pojezdzil. Co do colo to sie nie umywa do tego.