MotoNews.pl

Moze by jakis zlocik zrobic?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jesli jestescie z dolnoslaskiego lub opolskiego to mam dla was pewna propozycje.moze bysmy zorganizowali jakis maly zlocik f 126 p celem zawarcia nowych znajomosci i wymiany doswiadczen.mam nadzieje ze nie jestescie przeciwni temu pomyslowi,dajcie znac, z gory dzieki za zainteresowanie
pozdrwiam - mattryx

Jest organizowany w Czestochowie 18.04.2004 może tam warto by sie pojawić rozmyśl to !!!

ja jestem jaknajbardziej za

ojj niestety mam wtedy imprezke urodzinowa mojej dziewczyny wiec sam wiesz.... na podwojnym gazie nie bede ryzykowal
ale wielkie dzieki za info i zapraszam juz wkrotce na opolszczyzne,moze sam cos zorganizuje,hehe
pozdro

no wiec pozostaje tylko dogadac czas i miejsce moze w przerwie swiatecznej da sie cos zorganizowac?

joł, te ogloszenie jest nadal aktualne!! niemowcie ze nie macie ochoty ....

Wrocław i całe województwo dolnośląskie mocno kuleje, w porównani ze śląskiem, czy krakowem, ale jeśli byłby jakiś fajny zlot fiata, nie tylko maluchów to ja chetnie bym wpadł. Co na to reszta wrocławiaków??????

no wlasnie widze ze tu glownie krakow wiedzie prym. pokazmy ze nas tez na cos stac. i mowie tu nie tylko o dolnoslaskim ale i o opolskim,przeciez jezdzi nas tylu ze to powinno byc proste...

czemu sie nie podepniesz pod jakis zlot organizowany na urodziny fnf???

z mila checia bym podskoczyl do czestochowy (bo tu mi najblizej) ale mam niezly kawalek z wrocka czy prudnika.a poza tym pisalem wczesniej z jakiego powodu nie bede mogl

No to chetni na zlot we wrocku niech się wpisują, to moze uda się tu coś zorganizować.

jesion128> mam pomysla-moze zachec swoich znajomych niech sie zarejstruja do F&F i niech jeszcze swoim znajomym powiedza itd. ja tu niemam w sumie nikogo bo jestem we wrocku na studiach(jedynie mam dobrego kumpla ale on w sierrkach siedzi),wiec przekazuje kierownictwo tobie poza tym na swieta mykam do domu,czyli do prudnika i moze tam uda sie cos zorganizowac.