Odchudzanie Kanta :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj wywaliłem ze swojej fury wszystkie wygłuszenia, dywaniki itp. większość była mokra, i zajebiście cięzka. Wiedziałem że tego będzie tam troche, ale bez przesady:

aż bałem się to wazyć.....

Wczoraj wywaliłem ze swojej fury wszystkie wygłuszenia, dywaniki itp. większość była mokra, i zajebiście cięzka. Wiedziałem że tego będzie tam troche, ale bez przesady:

niezla kupa sie nazbirala ja jak robielm w moim malcu podloge tez musialem sie calego srodka pozbyc i tez sie zdziwilem ile tego klamrstwa sie tam nazbieralo

Wiecej tego tam nie miales ???

Ja też jak ze Skody wydłubałem wszystko to się przeraziłem ile tego jest
Zeskrobałem też bitumiczne masy wygłuszające i same te masy ważyły jakieś 5kg

A jaki widok ukazał się wtedy Twoim oczom? Zarzuć koniecznie fotki podłogi! U mnie też mokre wykładziny sobie leżały czas długi i potem wyglądały >> TAK << .

UUU Race_D lekka kiszka. JA w malcziku miałem mokre wykłdziny w h** i jeszcze jakieś pogniłe gazety niędzy nimi. NIe wiem po co to poprzedniemu włascicielowi. Ale na szczęście pogłoga git Troszkę wietrzeniaw pogodny dzionek i było/jest OK
Pozdro Sobot

RACE_D ależ straszna ta podłoga!

Cytat:
2004-03-31 10:14:37, Rino125p pisze:

O człowieku RESPECT!

BUDUJESZ LOW BUDGET KILLERA?

Rino ile koni zyskałes przez ten zabieg?? Lepiej sie zbiera??

ja taka akcje zrobilem z rok temu, wszystko bylo mokre, mase tlumiaca tez wyrypalem bo musialem czyscic podloge z rdzy.

niedosc ze to to zajebiscie ciezkie to jeszcze ladny smrodzik z tego mokrego szajsu sie wydobywa.

dobrze zrobiles!!
pozdro

Cytat:
2004-03-31 16:08:10, Vyzn-R pisze:
Rino ile koni zyskałes przez ten zabieg?? Lepiej sie zbiera??

z konmi to wiesz jak jest)) napewno jest glosniej w srodku, bardziej slychac silnik, ale mi to tam nie przeszkadza!

a czy tą mase tłumiąca można późneij jakos uzupełnić ?

U mnie było to samo !!
Pierwsze co to po kupnie ZOSKI zabrałem sie za wyciaganie wszystkiego ze srodka, nio i wygladało podobnie jak u ArF'a
u mnie było zgniłe i smierdzace, wyniosłem chyba z 5 reklamoowek tego swinstwa

Narazie jeszcze nie mam zamiaru nic klasc na podłoge, ale gdy skoncze szlifowanie, malowanie przyjdzie czas na wnetrze, i tu rodzi sie pytanie:

Co połozyc w miejscu tego co wyzuciłem ?? Czy nada sie FILC ???? A moze cos innego , tylko co ???

POZDRAWIAM

ja w fiacie 124 na podłoge dałem masę tłumiaca z chloro kauczukiem

Foty podlogi naszczescie nie jest przerdzewiała, tylko w jednym miejscu jakbym mocniej kopnał to pewnie by mi but na wylot wyszedł- na miejscu kierowcy, po lewej stronie od sprzęgła w miejscu gdzie sie zaczyna nadkole. tył jest bez rdzy, a przód ma malot rdzawy od tego syfu mokrego. reszta jest ok. mówie wam teraz w kancie jest tyle miejsca ze sie gonić można

ja też wywaliłem z mojego fiacika wszystkie wytłumienia - bo były mokre ale teraz jest głośno !!! jak tylko pomalujemy wstawki to raczej założe wytłumienia ponownie ale może jakieś inne

ktoś może doradzić czym wyciszyć auto (błotniki , blachy tyłu , podłogę w 126 p bo ta mata która była jest do niczego.....

Proponuje bitumiczne maty wygłuszające. W miare lekkie,bardzo plastyczne i nie nasiąkną wodą.

Widze ze modzi czyscili temat...przemilcze

ponawiam wiec pytanie swe

Czy kolega odchudza swego kanta celem zbudowania niskobudzetowego killera?

nikt nic nie czyscił..