Pytanie do Krakusow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam pytanie zwiazane z gielda w Balicach. Czy w sobote tak samo jak w niedziele sa ludzie rozlozeni z czesciami i akcesoriami?, nie chodzi mi jakie samochody sprzedaja w sobote czy ciezarowe czy osobowe tylko czy sa ludzie sprzedajacy wszelakie czesci i akcesoria.Czy lepiej jechac w sobote czy w niedziele czy moze to obojetne jesli chodzi o czesci?. Z gory dziekuje i pozdrawiam szczegolnie mieszkancow pieknego Krakowa(ale wazelina)

Hej Morti!!
Ja Ci niestety nie pomogę.. MIeszkam w Krak-off juz czwarty rok a na giełdzie na Balicach jeszcze nie byłem...
Tak w ogóle to nie uważam się za Lajkonika bo jestem rodowitym Tarnowianinem..Pewno się kiedyś spotkamy w Tarnówku, bo czesto tam bywam...

Czesc mormon
Sorry ze dopiero teraz sie odzywam, ale wiecznie mi brakuje czasu na wszsytko Ciesze sie ze jestes z Tarnowa i mimo tego ze mieszkasz w pieknym Krakowie jestes tarnowskim patriota Ja tez mam nadzieje ze kiedys napewno sie zgadamy i spotkamy w Tarnowie. Dzieki za posta, pozdrawiam serdecznie.

Ja studiuje w Kraku i mieszkam ale rodzinnie jestem ze Slaska. Jesli chcesz jechac na gielde to proponuje niedziele jest wiekszy ruch, ale jesli spodziewasz sie duzo czesci to zapomnij, tu jest kicha, 100razy lepiej jechac do Gliwic!!!Tam to jest dopiero gielda!Pozdro