| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cezary_p Opel Astra F Caravan Warszawa | 2004-09-24 01:13:12 Zrobiłem felą 1.3 hatchback GLXi 144 tys km w 4 lata. Nie miałem żadnej awarii. Jak jeździłem sam, a tak przeważnie było, silniczek nawet się zbierał. Blachy były ok, żadnych oznak rdzewienia. W tym czasie nawet nie zmieniałem łańcucha razrządu, w ASO mówili że jest ok.
Dobre tanie auto, rozsądne rozwiązania we wnętrzu. Bagażnik o przyzwoitej pojemności, w podobnej cenie nie ma konkurentów. Jedyne zarzuty mam do głośności silnika powyżej 90 km/h i słabej jakości plastików we wnętrzu. Jeździłbym tym do tej pory ale mi ukradli teraz mam Opla Astre F Caravan. |
mlac Skoda Octavia Tour T ... Kraków | 2004-09-24 08:35:55 Ja Ci polecam. Moja siostra ma Felicie 1.3 od nowości to jest od 1999 roku i jak na razie bez problemów. Autko ma małe mankamenty ale za małe pieniądze można to wszystko naprawić jak się zepsuje. Felicia 1.3 ma za słaby układ chłodzenia. W czasie upałów temp cieczy dochodzi nawet do 110 st - wentylator się włącza ale niewiele to pomaga (szczególnie jak ktoś ma na gaz). Oczywiście to nie jest tak że się nie da jechać. Co do wypowiedzi "thaniela" to się nie zgadzam. Autko w porównaniu z konkurencją (corsa, fiesta - w najsłabszych wersjach) jest bardzo zrywne. Mówie o jeździe normalnego użytkownika. Jak oczekujesz ścigacza to zapomnij.
Pozdr |