MotoNews.pl
9 Alfa Romeo 156 2.5V6 24V (45227/0) - PT

Alfa Romeo 156 2.5V6 24V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Zdecydowalem sie na montaz instalacji gazowej w Alfie 156 2.5l V6 24V. Ze wzgledu na absolutny brak miejsca w komorze silnika wybor padl na instalacje Mistral.. i teraz mam do Was drodzy forumowicze prosbe... Powiedzicie mi pare zdan i opini na temat tej instalacji... bo moja wiedze w tej dziedzinie zatrzymala sie na instalacji gazowej do gaznikowego fiata uno
Z gory dziekuje i Pozdrawiam

PS. Wesolych swiat i mokrego dyngusa

nie ma rzeczy niemożliwych a wygoda montażysty jak widać jest ważniejsza dla niego niż dobro klienta. tyle tylko mogę powiedzieć.
poszukaj gdzie montują VSI PRINS lub Landi-renzo OMEGAS.

czy mam rozumiec ze mistral to jakies padło? hmmm jakies konkretne wady?

czy nikt nie moze sie wypowiedziec??

Tak jak Croma napisał. Ja też polecałbym OMEGAS.

W czym OMEGAS jest lepszy,inny od Mistrala? Jakies konkretne sugesti?

W jakości wykonania i w doświadczeniu producenta. Poczytaj

zapoznalem sie z artykulem do ktorego link mi podales....
a teraz przeczytaj prosze o mistralu Mistral.

Kurcze nie bede ukrywal ze ja dalej nie widze roznicu. Zasada dzialania jak dla mnie jest identyczna... Z tego co wiem(a w zasadzie to z tego co wyczytalem) to Mistral dostal nagrode na MTP a landi chyba nie sam nie wiem co robic...

O Mistralu czytałem już kiedyś. Założysz co będziesz uważał. Ale... wiesz jak to jest z nagrodami.

Zresztą Croma1 jest specem od instalek. I raczej jemu skłonny jestem wierzyć.

Cytat:
2004-04-12 10:54:23, WilK pisze:
O Mistralu czytałem już kiedyś. Założysz co będziesz uważał. Ale... wiesz jak to jest z nagrodami.

Zresztą Croma1 jest specem od instalek. I raczej jemu skłonny jestem wierzyć.

a moze to tak ze kazdy chwali to co sam montuje

Powiem tak. Ja mam gaźnik. Ale trochę widziałem i skłaniałbym się do Landi.

ludzie opamiętaJCIE SIĘ. macie autka więc ładujcie do nich najlepsze instalki. takie jest moje hasło. jest takie hasło tanie mięso zerą psy.