| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
klipas Toyota Carina E Szczecin | 2004-05-12 14:54:04 Szanowni użytkownicy Carinek HELP !!! Padła mi sonda Lambda(czujnik ubogiej mieszanki) w mojej Toyocie ..szukam tego ustrojstwa na rynku wtórnym w serwisie chcą 1500 zł czy ktoś może słyszał o możliwości zastąpienia tego czujnika cześcią nieorginalną !! Ewentualnie gdzie to można dostać ale za mniejsze pieniądze klipas@poczta.onet.pl |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-05-12 16:18:51 Szukaj na forum - zdaje sie ze cos bylo o zamiennikach przerabianych wlasnym sumptem. |
stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-05-12 17:18:23 Mnie złożyli w warsztracie robiącym elektryke i klime sonde z nowej sondy i starej wtyczki bo zamienników niema.Koszt 350zł..
Ale to do wersji 2.0 -chyba nie na ubogą mieszanke.... pozdrawiam... |
Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2004-05-14 08:38:21 To coś słabo przeglądałeś Odpowiedź jednoznaczna padła od mojej skromnej osoby zresztą. Sam miałem ten problem co Ty. Niestety mam smutną wiadomość. Zamienników nie ma. Próbowałem przerabiać zwykłe sondy (dorabiając kołnierz), jeździłem, pytałem, dzwoniłem i po 2 miesiącach byłem zmuszony pojechać do ASO. Ostatecznie - czujników ubogiej mieszanki nie dostaniesz nigdzie poza ASO. Przykro mi |
minon toyota carina e turek | 2004-05-14 20:56:45 ja też próbowałem z zamiennikami, i na jakiś czas był spokój, ale po ok. 20 tys. km zapaliła się kontrolka na desce, ale jeździłem tak do wtorku, a we wtorek pancerwagen zniszczył moje autko. |