| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rdt cinquecento nieruchome Radom | 2002-10-02 21:35:18 heh nie jedna osoba miala
i nie tylko w gsi ale i w gli w roverze nie mam pojecia wiec tak : Nie ma na to panaceum ktore zawsze skutkuje napisales ze gasnie wiec mam pytanie czy gasnie jak wrzucisz na luz czy moze gasnie jak samochod np jedzie ( chodzi o to czy gasnie jak silnik jest obciazony) Zakladam ze masz GSI daewoo a nie boscha wiec: przeczysc wszystkie wtyki sprawdz wszystkie kable oczywiscie wszystkie dotyczace sterowania silnikiem i zaplonem znaczy : od wtryskiwaczy od silnika krokowego od czujnika podcisnienia od czujika polozenia przepustnicy i teraz : czy na wolnych obrotach jak silnik stoi to tez gasnie ? czy obroty sie wachaja np 1000 +/- 100 ??? czy widac zmiane obrotów silnika jezeli samochod stoi i podepczesz po hamulcu ? Napisz co i jak i jaki masz silnik czy rovera czy GSI czy na boschu czy nie czy notuje Ci jakies kody błędów ?? (CHECK ENGINE) |
wit atu plus gdynia | 2002-10-02 22:06:30 no właśnie widzę że nie naprawili ci auta , a wybierałeś się do serwisu daewoo. |
Skora Miłośnik FSO Atus Pierdus Plusus ... Gdańsk | 2002-10-02 22:21:41 najpierw pojechalem do gazownikow i gaz jest ok teraz trzeba wykluczyc nastepne mozliwosci. |
rdt cinquecento nieruchome Radom | 2002-10-02 23:34:27 zrob co napisalem jezeli sprawdzisz wszystkie polaczenia i nadale bedzie do bani to :
mozesz sprobowac przykrecic troszke gaz to u mnie raz czy dwa pomoglo ale najpierw jakos oznacz jak masz to ustawione zeby nie bylo ze poprzestawiales Nadal nie wiem czy twoj poldek jest na wtrysku boscha czy delphi |
Skora Miłośnik FSO Atus Pierdus Plusus ... Gdańsk | 2002-10-02 23:54:42 Dephi |
Skora Miłośnik FSO Atus Pierdus Plusus ... Gdańsk | 2002-10-03 17:19:51 Po uzupelnieniu plynuz komp zostal zresetowany i blad zniknol juz sie nie wyswietlil. |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków | 2002-10-03 17:50:28 Kod 71 to: Zbyt niska temperatura powietrza wlotowego |
iquest Miłośnik FSO PAPlus GSI Kraków | 2002-10-04 13:44:38 Chodziło mi czy znalazles przyczyne gasniecia silnika o czym psiałes na poczatku tematu |
Skora Miłośnik FSO Atus Pierdus Plusus ... Gdańsk | 2002-10-04 14:11:45 Przyczyna banalna ubytek plynu w ukladzie chodzenia 2 litry. Pytanie tylko gdzie on sie podzial ? |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2002-11-06 12:50:51 I ja uporałem się z moim kłopotem (8 postów wyżej) doszło do tego że od wczoraj przestał wogóle jeździć na LPG Powodem tej dolegliwości był zatkany wężyk który podaje ciepły płyn do parownika, przyblokowało się (kamień) wyjście z rurki która biegnie wzdłuż obudowy zaworów, po przeczyszczeniu w ciągu kilku chwil parownik staje się gorący i jest ok. |