| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-04-14 16:22:36 Imprezka "Trabi Offroad"
TERMIN: 17 - 18 kwietnia 2004 MIEJSCE: Bytom (Dolomity Sportowa Dolina) KONTAKT: Borsuk, mail: borsiuk@poczta.onet.pl Dolomity Offroad & Salon 2004 w programie m.in. salon samochodów, amatorskie zawody 4x4 pokazy jazdy na quadach, zmagania dealerów, wjazdy maluchów i trabantów na "Górę wrażeń" po śniegu. Plan calej imprezy : Godz. 10.00 Otwarcie imprezy – prezentacja dealerów samochodów 4x4 i quadów, serwisów samochodowych i innych wystawców. Godz. 12.00 Amatorskie Zawody dla kierowców samochodów 4x4(pojazdy fabryczne bez jakichkolwiek przeróbek). Na specjalnie przygotowany torze odbędą się dwie konkurencje: - OS – przejazd na czas/punkty( kategoria kobiety, mężczyźni oraz “najbardziej widowiskowy przejazd” W przerwie przejazd gwiazdy – znanego w świecie czterech kółek zespołu rajdowego – Adrian Kuś i Paweł Korbiel na Jeepie Wranglerze 2,5l - Trial – (kategoria kobiety, mężczyźni) Godzina 16.00 - Zawody dla właścicieli maluchów, trabantów, syren.... we wjeździe na szczyt stoku narciarskiego po śniegu. Wygra ten, kto wjedzie wyżej względnie szybciej. Kategorie: maluchy, trabanty, syreny, warszawy itd.... Godz. 19.00 - Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród Godz. 19.00 - Rozpoczęcie imprezy w namiocie “Biesiada Piwna”, muzyka: DJ lub kapela Jednocześnie szereg atrakcji towarzyszących: - Koncerty na scenie - Plac zabaw dla dzieci z dmuchanymi zabawkami - Mini - wyścigi pojazdów elektrycznych i miniaturowych quadów dla najmłodszych - Paintball, zawody łucznicze - Przejażdżki Hummerem Dzień II Otwarcie imprezy godz. 10.00 Godz. 12.00 Tor przeszkód dla Samorządowców i dziennikarzy(quady) Godz.14.00 Zmagania dealerów samochodowych – wyścigi samochodów 4x4 Godz.17.00 Pokaz skoków freestyle na quadach lub motocyklach terenowych oraz zawody dla posiadaczy quadów organizowane wspólnie z ATV Polska z Krakowa Godz.17.30 Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród Jednocześnie szereg atrakcji towarzyszących: - Koncerty na scenie - Plac zabaw dla dzieci z dmuchanymi zabawkami - Mini - wyścigi pojazdów elektrycznych i miniaturowych quadów dla najmłodszych - Paintball, zawody łucznicze - Przejażdżki Hummerem I na razie z tego co wiem jada 2 auta |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2004-04-14 20:38:16 prawdopodobnie będe -co prawda nie mam 126 ale może też wjade :-p
może jakoś sie zgadamy?? będe swoim fiatem (przyjade wraz z kumplem który przyjedzie trampkiem złoto-czarnym) ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
rafalmaxi F&F Sympatyk maluch maxi ruda śląska | 2004-04-14 20:49:56 ja tez przyjade ale golfem cywilnym 4x4 moze dadza mi tez spróbować |