Pytanko o poszycie (128 coupe)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Od jakiego auta najlepiej dopasować poszycie dolne drzwi do 128 coupe(może FSO Truck?), oraz jak sobie poradzić ze zgnitym wnętrzem tychże drzwi ( chodzi mi o ten kawałak profilu z otworami do którego przymocowana jest prowadnica(już nie jest))?
Jakby ktoś coś poradził to podziękował.

z tego co rozumim.....to zgnila ci prowadnica, ja mocuje sobie poszycie nie na prowadnicy (tyz mi zgnila) a na imbusy

ale to dopiero za jakis czs , narazie robiem blachoowe..

POZDRAWIA!!

poszycie drzwi mozesz faktycznie probowac od trucka dopasowac... z jakim efektem zelezec to bedzie od umiejetnosci "dopasowywacza" moj kolega dorabial cale doly poszysia drzwi z odpowiednio cietej i profilowanie blachy ale jest to robota wredna strasznie... pamietaj zeby w trakcie "robienia " drzwi przymierzyc je pare razy czy zachowuja wszystkie wymiary krzywizny i linie, a co do prowadnicy to rozumiem ze zgnilo przednie mocowanie... hmmm no tu juz pozostaje tworczosc wlasna niestety albo dorobienie tego plaskownika albo metoda prob i bledow z dopasowaniem czegos... wiem ze drzwi do 128 sporta to towar deficytowy bo prawie kazdy kto robi remont ich szuka ale moze warto jednak podzwonic po ludziach i popytac o jakies lepsze drzwi zamiast latac ?

podaje mumer do qmpla mojego, moze miec drzwi lub poradzi cos w tej sprawie:
504 77 66 93 Tadek.