MotoNews.pl

RafalMaxi robi furore :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=458 samo zobaczcie hehe

Ele się musiał koleś w Sti zdziwić

Powiem szczerze, że nie zrozumialem w koncu kto wygral. Tak koles namotal że nie wiem czy kaszel Rafala byl lepszy o te setne sekundy czy nie

Pzodrawiam

jak dla mnie z tej opowieści wynika że rafał przegrał
hehe to sie gość zdziwił...

Brawo Rafał

Jakis maluch dobre.
Dales cwaniaczkom po uszach

Widzialem to i robilo naprawde spooooore wrazenie!! Do 380 metra szly leb w leb ale chyba malacz mial za krutka skrzynie i juz pod koniec nie przyspieszal. Ale mysle ze miescil sie w 4 najszybszych autach na wyscigach.

niestey przegrałem o pół auta z mojej winy zamiast z dwójki na trzy wbiłem jedynke i troche mnie schamowało ale szybko poprawiłem ale było już za póżno

Rafał kumple sa w szoku .
Chodziło info ze masz 1,3
potem ze 1,7 A wogóle to co bedem ówił pokazałes klase - montuj 5ke i na modlin

Gratulacje rafal
no i po co komu subaru?? jak mozna sobie fajnie zrobic malacza i bedzie lepiej jezdzil niz....

morał z tego taki Nic tylko malaczami jezdzic

a mi sie link nie laduje
czy jest skads jeszcze do zassania??

-----------------
http://plepleple.pl

brawo rafal...
teraz zaluje ze tam nie pojechalem ale pogoda mnie zniechecila

a tak to wygladalo
zassac mi sie chce!

ps: brawo i dzieki za filmik!

ALE PROSTUJE TO SUBARU

Cytat:
2004-04-26 14:59:49, dejta pisze:
ALE PROSTUJE TO SUBARU

Tak się jeździ Fiatem

"Bedziemy widzieć jak odpala się to turbo"....heh co za komentator...........Rafał gratulacje

ej chlopaki ale z jakim opoznieniem ta subaryna wystartowala... poza tym co by t duzo mowic bryka rafala duzo z malucha juz nie ma

Cytat:
2004-04-26 21:50:37, Krzyh00 pisze:
ej chlopaki ale z jakim opoznieniem ta subaryna wystartowala... poza tym co by t duzo mowic bryka rafala duzo z malucha juz nie ma

Ten koles mial jakis slaby reflex bo wszystkie starty tak opoznial. Final z Audi S2 tez tak knocil.