Kulig.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurde niebedziemy miec mistrza swiata w n-ce przynajmniej w 2004 napewno , za to grzyb bedzie mial konkurence w super 1600 , ale i tak nikce byc marudny ale jest coraz gorzej ..................................................

Cytat:
2003-12-03 14:38:46, bartek-bujak pisze:
kurde niebedziemy miec mistrza swiata w n-ce przynajmniej w 2004 napewno , za to grzyb bedzie mial konkurence w super 1600 , ale i tak nikce byc marudny ale jest coraz gorzej ..................................................

A Kuchar??? po tym co pokazał w Wielkiej Brytanii (dopóki rajdówka nie padła) to może się okazać że nieźle namiesza w przyszłym roku w Production Cars

zycze mu tego i mam taka nadzieje ale ... no niewiem nieufam mu nieno moze cos wreszcie pokze!!!
tylko wlasnie pytanie czy na przeszkodzie niestanie mu sprzet a wiadomo ze startuje juz na 100%????????

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2003-12-03 17:30:38 ]

Sprzęt moze staną cna drodze każdemu , w przenośni i dosłownie. Trzeba być dobrej myśli , Kuchar ma w oczach takiego "wariata" że ja go widzę jak kończy rajdy w pcwrc na podium

...a miało być tak pięknie...

Cytat:
2003-12-03 15:05:42, Konrad_P pisze:
Cytat:
2003-12-03 14:38:46, bartek-bujak pisze:

A Kuchar??? po tym co pokazał w Wielkiej Brytanii (dopóki rajdówka nie padła) to może się okazać że nieźle namiesza w przyszłym roku w Production Cars

W szwecji w PC pokazał 4 miejsce jak nie 3 bo przyczepili sie do turbiny Jani Paasonena. Zapowiada się ciekawie jak WRC Tomkowi się notorycznie psuły to W PC może nie bedzie tak źle i pokaże skandynawom jak się jeździ

na RallyOnLine jest fajna galeria poświęcona Januszowi ZOBACZ
polecam też ten ARTYKUŁ

2 miesiace dzis mijaja od 13 II.Kto moze niech zapali znicz wirtualny a najlepiej prawdziwy pod Kulig Serwis.Bede po 21 i mam nadzieje ze bedzie troche zniczy.

[']