Rajdowy Trening i przejaxdzki dla chetnych 10 kwietnia LUBIN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ZApraszamy wszystkich maniakow rajdowych na trening do Lubina ,zbieramy sie pod Kauflandem o 12 i jexdziemy na na szutrowe trasy pod Lubinem[ trasy sa rowne ,krete czyli to co na rajdach najlepsze- trasy na ktorych trenujemy nazwalismy Ouninphoya-Ci ktorzy sa w temacie domyslaja sie czego moga sie spodziewac
Planujemy tez zrobic probe sportowa takze tym bardziej zapraszamy chetnych
Ci ktorzy beda chcieli beda mieli mozliwosc pojexdzenia sobie an prawym fotelu w polrajdowej Toyocie Corolli[tyl naped-emocje gwarantowane ,tylko jesli chodzi o przejaxdzki to beda one po 5zl od osoby, rzecz jasna na paliwo, za ta symboliczna 5tke pojexdzice sobie nie jeden raz
Na koniec jak czas pozwoli zrobimy jeszcze grila
Cala impreza bedzie miala profesjonalna oprawe foto video, takze bedzie mozna pozniej w zaciszu swego domu obejzec jak spedziles Swieta
A wiec zapraszamy raz jeszcze o 12.00 na parkingu Kaufland w Lubinie dnia 10 kwnitnia cyzli sobota
info gg1546836

Może siem wybiorę

mnieniestety nie ebdzie, w tym czasie bede 600 kilosow od domku ...

Ale zapraszay donas 1 maja tez bedzie ciekawie

Cytat:
2004-04-06 18:41:01, qhr pisze:
ZApraszamy wszystkich maniakow rajdowych na trening do Lubina ,zbieramy sie pod Kauflandem o 12 i jexdziemy na na szutrowe trasy pod Lubinem[ trasy sa rowne ,krete czyli to co na rajdach najlepsze- trasy na ktorych trenujemy nazwalismy Ouninphoya-Ci ktorzy sa w temacie domyslaja sie czego moga sie spodziewac
Planujemy tez zrobic probe sportowa takze tym bardziej zapraszamy chetnych
Ci ktorzy beda chcieli beda mieli mozliwosc pojexdzenia sobie an prawym fotelu w polrajdowej Toyocie Corolli[tyl naped-emocje gwarantowane ,tylko jesli chodzi o przejaxdzki to beda one po 5zl od osoby, rzecz jasna na paliwo, za ta symboliczna 5tke pojexdzice sobie nie jeden raz
Na koniec jak czas pozwoli zrobimy jeszcze grila
Cala impreza bedzie miala profesjonalna oprawe foto video, takze bedzie mozna pozniej w zaciszu swego domu obejzec jak spedziles Swieta
A wiec zapraszamy raz jeszcze o 12.00 na parkingu Kaufland w Lubinie dnia 10 kwnitnia cyzli sobota
info gg1546836

A ja widzialem twoje zaproszenie juz jakies 2-3 tygodnie temu...podales maila...wyslalem do ciebie po blizsze info i ze jestesmy chetni...i co i dupa..... zero odpowiedzi.....

witam Cie, sluchaj nic zaden mail do mnie nie doszedl, naprawde toz dlaczego niby mialbym nieodpisac, poprostu nic nie doszlo,
zapraszamy ponownie bo mamy naprawde fajne trasy a ostanio bylo kilka fajnych rajdowek-teraz szykuje sie na 90% profesjonalna rajdowa lancia delta integrale -bedzie neizle
jakjakies pytania to na gg1546836 bo moze mi szfankuje mail-nie mam pojecia,
dozobaczenia w sobote

qhr - ja Ciebie błagam! Ty pisz chłopie p ludzku i używaj znaków przestankowych tam gdzie powinny byc, bo sie ciebie strasznie ciężko czyta! senx!

Tak przed Świętami? Nie można w jakiś normalny dzień?

W inne dni raczej odpada poniewaz wiekszosc pracuje a w nastepne weekendy sa rajdy takze tez nie wiele osob by przyjechalo, takze zostaja nam swieta
dozobaczenia w sobote

Cytat:
2004-04-07 16:48:11, qhr pisze:
witam Cie, sluchaj nic zaden mail do mnie nie doszedl, naprawde toz dlaczego niby mialbym nieodpisac, poprostu nic nie doszlo,
zapraszamy ponownie bo mamy naprawde fajne trasy a ostanio bylo kilka fajnych rajdowek-teraz szykuje sie na 90% profesjonalna rajdowa lancia delta integrale -bedzie neizle
jakjakies pytania to na gg1546836 bo moze mi szfankuje mail-nie mam pojecia,
dozobaczenia w sobote

Ty sie lepiej na tym GG pokaz i odezwij... - staramy sie by miec czas i podjechac do was...

witam, jakie masz gg?mozesz podac numer lub napisz cos do mnie, czesto jestem na gg nie wiem dlaczego nie mozemy na siebie trafic, jakos tak wypada; gg1546836 pozdrawiam qhr