OT: gadu gadu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam takie pytanie czy mamy w klubie jakiegos hackera co umie zlamac haslo w programie gadu gadu ?? to haslo co jak sie u kogos na kompie wlacza. Wyjasniam juz o co chodzi - moja siostra ma 16 lat i mama sie o nie boi bo nigdy niewiadomo z kim, rozmawia a w ten spoosob mozna by to kontrolowac. Czekam na jakies porady

Hehehe!
Ty stary inwigilatorze

a jak trzeba miec wszystko pod kontrola w domu

Cytat:
2004-04-12 09:35:44, mcneo pisze:
a jak trzeba miec wszystko pod kontrola w domu

Poszlo na priva

Dzieki Qlogic - juz sprawe rozpracowuje

Mcneo zostanie stróżem moralności

Jak się siostra dowie... Oj będzie boleć

Cytat:
2004-04-12 10:22:44, Zoltar pisze:

Zolti - Ty perwersie

Cytat:
2004-04-12 20:59:54, DeeJay pisze:
Cytat:

Zolti - Ty perwersie

Już nic powiedzieć nie można

Jak mówiłem... Jestem grzeczny... Tylko jutro ide na rowerek... Może będzie na czym oko zawiesić

Cytat:
2004-04-12 20:59:54, DeeJay pisze:
Cytat:

Zolti - Ty perwersie

Wczesniej tego watku nie czytałem - ot jakis tam temat o GG - a tu takie kwiatki

Kwiatki...

Co do roweru

Zolti siedzę z chłopakami w pracy i kiedy otworzyłem ponownie ten temat wszyscy odwrócili się od kompów i zamarli - potem zaczeliśmy analizować czy to czasem nie Kępa Potocka w Wawie, ale nie zgadzał nam się słup i znak na drodzę

Jako że mój współpracownik jest (tak jak i ja) jest zapalonym rowerzystą, długo jeszcze patrzył się na te zdjęcie
Wypas....

Ciesze się

Pozdrów Kolegów

Szkoda, że jest jeszcze chłodno... Ale może trafie jutro na jakąś gorącą rowerzystke

A ja bym jednak chciał zeby się obruciła Wtedy bym mógł rzec: "wypas!" Bo jak to jakiś potwór Błeeee! fuj!

Cytat:
2004-04-12 22:05:40, plump pisze:
A ja bym jednak chciał zeby się obruciła Wtedy bym mógł rzec: "wypas!" Bo jak to jakiś potwór Błeeee! fuj!

Plump olać to co z przodu - najwyzej patrzyłbyś tylko z tyłu

Cytat:

Potwór nie potwór... Byleby miał otwór

Tak poważnie to szukam normalnej szczerej dziewczyny, a nie wytapetowanej blachary... A jak przytym lubiłaby rowerek... Poezja

No ale jak by się jednak "podczas" obróciła? To co ja bym wtedy biedny zrobił? Zosi Rączkowskiej nie lubię

Cytat:
2004-04-12 22:10:49, Zoltar pisze:
Cytat:

Potwór nie potwór... Byleby miał otwór

Tak poważnie to szukam normalnej szczerej dziewczyny, a nie wytapetowanej blachary... A jak przytym lubiłaby rowerek... Poezja

Ja też miałem te same kryteria wyboru
iii oprócz rowerka prawie się zgadza - owszem moja żonka ma wady, ale to dobra, szczera, ładna dziewczyna
Niestety nie jeździ za bardzo na rowerku

Tak swoją drogą kiedyś byłem nałogowym rowerzystą - podczas wakacji średnio 6-7 godzin dziennie na rowerze (prawie dzień w dzień) i powiem Wam ,że większość dziewczyn, które poznałem, to poznałem przy okazji rowerkowania

Gratuluje JACO.

Średnio przez wakacje robiłem około 1 tys. km

Wynik taki sobie... Ale na kiepskim sprzęcie... Bardzo.

A co do dziewczyn... To fajne można spotkać.

Jutro zapuszczam się prawdopodobnie do Sopotu. trasa ~ 40 km w 3-4 h. Spokojnie... Prawie roczna przerwa

Ale moja jazda wygląda tak... O górka... O 60 km/h . O samochód . Itd

Cytat:
2004-04-12 22:25:08, Zoltar pisze:
Gratuluje JACO.

Średnio przez wakacje robiłem około dziewczyn...
Jutro spuszczam się prawdopodobnie w 3-4 h. Spokojnie... Prawie roczna przerwa

Ale moja jazda wygląda tak... O ... O . O . Itd

...powoli dołączam do zboków

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2004-04-12 22:43:42 ]