TOPOLINO 1936 - niedługo remont :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
uwaga uwaga już niedlugo możliwe ze w naszym klubie zagości chyba najstarszy z starych fiacików !
Chciałbym wam przedstawić samochód mojego kumpla, jest to FIAT Topolino A, rocznik 1936 !
A TU możecie sobie obejrzeć aktualny stan oraz 2 fotki z lat siedemdziesiątych na parkingu pod giewontem

Remont rozpoczynamy juz w te wakacje więc niedługo powinny się pojawić kolejne NEWSY odnośnie tego códa

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2004-05-03 17:08:30 ]

no ciekawe,zobaczymy jak wam pojdzie

Nooooooo, jak dla mnie bomba... Życzę w miarę szybkiego remontu i odpowiedniej ilości samozaparcia... Efekt może być nie do opisania...

Ale nawet jak na przyslowiową "stodołę" to stan nawet nie jest taki tragiczny...

Pozdrawiam

Hmm na jaki styl remont ?????
Czerń i płomienie i chrom - czy seria i chrom
Na takim aucie mozna by sie był odac wykazac jakiejś firmie malujacej auta - jako wizytówke !!!!
Mysle że chetni by sie znaleźli bo tych aut jest coraz mniej - niedawno w motorze był reportaz o toppolino .
Piekne auto - ale koszt remontu by mnie przeraźił.

Cytat:
Czerń i płomienie i chrom

hehe to nie jest mustang 68' ani dodge charger

takie oldtimery jak topolino to tylko na orginal

z tego co widze to ma nie oryginalne lampy tylne i dorzucone z przodu lampy kierunkowskazow, bo z tego c osie orientuje to Topolino mialo kierunkowskaz w postaci takiego czegos co sie otwieralo z boku jak scyzoryk

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-05-03 21:09:21 ]

Ale byłby super w takim wygladzie !!!!!
Ja mam dziwny gust ostanio i tyle nawet chce swojego na czarno malowac

specjalnie dla Czucza:

w niezłym stanie chyba jest..warto go zrobić na oryginał i na nic innego! fajny speedometr, w drugą strone

oryginalny kolor tego topolina to ciemny szary na nadkola i ciemny zielony - karoseria
wlasciciel chce zrobić żólte ale go ciegle odciagam od tego pomyslu, niech bedzie taki jakim go stworzyli w 36 roku !
lampy ma faktycznie nie oryginalne i migacze.. i pradnice z syrenki...

super bryczka! proponuje zrobic go na oryginał! ile kumpel dal za to cudo????

Cytat:
ile kumpel dal za to cudo????

ma to auto od poczatku w rodzinie

Z mojej strony proponuje kolor kremowy i czarne nadkola. Jak dla mnie bomba (byle nie zolty). Proponowal bym go tez zostawic w niezmienionej formie (zadnych duperelek z zewnatrz i wewnatrz )

Cytat:
2004-05-04 16:43:19, KrauzeR pisze:
Cytat:
ile kumpel dal za to cudo????

ma to auto od poczatku w rodzinie

tylko pozazdroscic!!!!!

macie troche zbednych czesci ?
moj znajomy tez robi "myszke" i szuka czesci