Zyczenia :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystkiego najlepszego z okazji swiat wielkanocnych Dla wszystkich członków F&F oraz sympatyków fiatów. Aby rdza juz nigdy niesiadała na nasze bolidy!!!

a chciałem być pierwszy...
ale również wszystkiego najlepszego dla wszystkich,smacznego jajka i mokrego dyngusa.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

ta ja również życze wszystkim najlepszego mokrych jajek heh i wszystkiego najlepszego

Ja również dopisuje sie do życzeń, szczególnie aby nigdy wam nie zabrakło sił, zapału i oczywiscie pieniedzy dla naszych wspaniałych Fiatów!!!

mi rownisz jest niezmiernie przyjemnie) przylaczyc sie do zyczen moich przedmowcow swiat - przedewszystkim cieplych i baaaardzo rodzinnych swiat - rodzina to podstawa
pozdrawiam

Ja również życze wszystkim osobom na forum wesołych, spokojnych świąt.....żeby wam do głowy przyszły nowe pomysły na przeróbki Fiató i żeby kasy na to nigdy nie zabrakło!!!

Wesołych Świąt, mokrego jajka i smacznego dyngusa
I pamiętajcie że nie ma nic lepszego od samochodu włoskiego

Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
nitro TRS

Z najwieksza porzyjemnoscia dolanczam sie do zyczen:
Wesolego zajaca co sie smieje bez konca,
szczerbatego barana co beczy od rana,
radosci bez liku, pisanek w koszyku oraz mokrego dyngusa.
:

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2004-04-09 11:19:07 ]

Rowniez zycze Wam wszystkim super spokojnych swiat, zebyscie sobie troche odpoczeli, najedli sie a potem... dalej w droge

Paliwa po pachy,
Nie pogiętej blachy,
Dróg równych jak stół,
Szerokich, dużych kół,
Furek ze sprężarkami,
Żadnych problemów z autami,
Oraz by nie było wam przykro,
Wielkiej butli nitro.

Życzy Sajmon!

[ wiadomość edytowana przez: Sajmon dnia 2004-04-09 21:34:35 ]

Ja rowniez chcialem wszystkim zyczyc wszystkiego najlepszego, duzo pociechy z wlasnych bryczek. Zeby zawsze bezyna docierala do gaznika a na swiecach byla iskra.

Pozdrowionka dla calego F&F i jego zalogi

Szerokiej drogi

Wszystkim użytkownikom tego forum składam najlepsze życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Niech świąteczny czas upłynie Wam w rodzinnej atmosferze przy pysznym jedzonku a lany poniedziałek oby stał się przyczyną bardzo miłych wspomnień .
No i niech autka też odczują świąteczny czas i odwdzięczą się brakiem awarii........

Po pierwsze gratulacje dla klubu z okazji 2-lecia jego istnienia..no i serdeczne zyczenia wielkanocne dla wszystkich klubowiczow no i oczywiscie mokrego dyngusa

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Nic dodać nic ująć, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZeGO dla wszystkich włascicieli fiacików dużych średnich jak i małych oczywiście

Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska.Aby wszystko to o czym marzysz się spelnilo a to co kochasz by Twoje było,zdrowka,szczescia,dobroci od ludzi,milosci,wytrwalosci w codziennym zyciu,usmiechu bez liku,wiosennego nastoju,pogody ducha choc zawierucha,spelnienia marzen i pieknych zawsze wrazen.....radosnych Swiat Wielkiej Nocy.

Gorące Życzenia dla wszystkich właścicieli Fiacików.
Ps. Więcej koni pod maską i mniejszego spalania