FSO maniacy z Lublina!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fani FSO my z Lublina łączmy się! Chciałbym stworzyć ekipę FSO z Lublina i okolic. piszcie co myslicie na ten temat... Jestem otwarty n apropozycje...

Cytat:
2004-04-03 22:56:13, Gringo pisze:
fani FSO my z Lublina łączmy się! Chciałbym stworzyć ekipę FSO z Lublina i okolic. piszcie co myslicie na ten temat... Jestem otwarty n apropozycje...

Chetnie, zreszta my juz mamy silna ekipe. Wpadnij na jakis nasz spocik

Qrcze no to czego ja nie wiedziałem że juz jest ekipa z Lublina... ale dobrze ze sie o tym dowiedziałem musze sie pojawic kiedys moim Fiaciorem... Dajcie znac jak będzie sie cos szykowało...

Zawsze jest informacja na forum kiedy i gdzie sie odbywaja spociki, takze uwaznie obserwuj a sie wszystkiego dowiesz

Cytat:
2004-04-03 23:06:02, RX pisze:
Zawsze jest informacja na forum kiedy i gdzie sie odbywaja spociki, takze uwaznie obserwuj a sie wszystkiego dowiesz

No teraz już będe sprawdzał kiedy tylko mogę, mam nadzieje że jednak potrwa to na tyle żebym mógł zamontowac w moim maleństwie zderzaki, bo qrcze dorwałem takie bajeranckie, niskie kanciaste...

A i gdyby ktos miał coś na kompie, albo nie koniecznie o silniku Fiaciora 125p, ME <- nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale tak mam na tym plastiku obok 125P, hehe ciemnota ze mnie....

Gringo wrzuc jakies fotki fiaciora do profilu jak masz mozliwosc,chetnie ogladniemy go

No narazie jeszcze nie mam żadnych fotek na kompie ale w najbliższym czasie zeskanuje... to wrzuce jak najszybciej

...nio i jeszcze jeden...