[film] rajd festiwalowy - lata 86, 88

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chyba nie trzeba rekomendować .. tytuł mówi wszystko
film złożony przez Sumera

ftp://rally:rally@156.17.233.197:2002//Klipy//Polska//festiwalowy86_88mix_Xvid.avi

PRZY KORZYSTANIU Z AKCELERATORÓW NALEŻY WŁĄCZYĆ TYLKO 1 SLOT, BO INACZEJ UŻYTKOWNIK ZOSTANIE ZBANOWANY I BĘDZIE MIAŁ ZABLOKOWANY DOSTĘP DO FTP WŁAŚCICIELA

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-04-07 20:40:40 ]

nie mozna znalezc strony

no wlasnie niedziala

forum dodaje automatycznie http:// do adresu.. trzeba to usunąć ręcznie (adres powinien zaczynać się od ftp://) lub wkleić ten link -> tzn.: ftp://rally:rally@156.17.233.197:2002//Klipy//Polska//festiwalowy86_88mix_Xvid.avi

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-04-07 20:39:56 ]

no wlasnie niedziala

Pomimo wklejenia linku dalej nic z tego

już powinno śmigać..

Nom juz dziala. Filmik ma 23,3 mb

ja już ciągne

jo tyz juz zaczalem za 2 minuty 27 sec bede mioł

zadzebiste - 3 Ci raz ogladam ;]

ja ściągnołem w 6... filmi bajerka szkoda ze taki krótki!

extra...words of respect;]..to były czasy;]

Nareszcie mi sie sciaglo. Filmik bardzo fajny. Smiejcie sie ale chcialbym zyc w tamtych czasach

ale ci goscie zapier......!!!!!!!!

fajne fajne, tylko soundtrack juz mi nie podchodzi..to z jakiś oficjalnych źrodel czy prywatny VHS (w tych latach )

Filmik wypasik, tylko rzeczywiscie podkłąd wszystko zburzył.. jakis fajny klimatyczny al nie taki... Szkoda zę teraz na rajdach nie widać tylu takich aut... ahhh wtedy musiało być ta pięknie

Przyjżyjcie się na samym początku pokazany jest fiat 125 z kanału. Płyta pod silnikiem sięga aż za skrzynię.

Co do filmu naprawdę fajny. Myślę że wiele ludzi ma takie materiały na VHS ale ze względów technicznych nie są wstanie udostępnić materiałów, lub myślą że to już nikogo nie interesuje

Oczywiście nie muszę pisać że kanciaki rządza na trasach rajdowych
pozdrawiam

Zastanawia mnie jedno.....
Wtedy były takie czasy a ile osób sie scigało czym sie dało .....
Nawet jakos ci ludzie niewchodza na jezdznie itp.....

Co sie stało z tymi poszerzeniami do kanta - wiele rajdówek miało je .....
A co do fotek to nie jest zupełnie tak jak mówicie.
Wujek np ma 2 albumy fotek z rajdów ...... ponoc nawet starsza z 2 razy z nim jeździła.
Ale te fotki zwykle sa wklejone w albumach .....
Czy ktos kiedys próbował dokleic takie zdjecie po tych 15 - 20 latach ??? jedno odchodziło dobre 10 minut - takie przedziałki z papieru przeźroczystego sklejaja się .
Więc jedyne co wchodzi w gre to robić cyfrówką zdjęcia .....
Aha przypomniało m isie w automobiklkubie nowe władze obiecały skany fotek z lat 80 - 90 tych ale to potrwa 2 - 3 mce - zmiana władz ...

Może ja jakiś dziwny jestem, ale moim zdaniem muzyczka super pasuje, bo opowiada o podobnych czasach i ........."...moi koledzy, ścigaja ze mną się......."