[126p] szyny do kubelkow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie gdzie mozna tanio kupic szyny do kubelkow do malca? albo jak zrobic, chce miec mocowane do oryginalnych szyn w podlodze. a moze ktos ma uzywki na sprzedaz?

czy kubelki z szynami wyjete z cc lub sc beda pasowac czy inne maja wymiary?

Nie jestem na 100% pewnei ale chyba nie kupisz nigdzi eorócz BiMarco, ale te co ja miałem to były żłosne, luzy jak cholera, pogieły się itp(( Z cc z tego co wiem nie będą pasowac. A kubeł to najlepiej na sztywno dac do podłogi, chyba że autem jezdzi pare os wtedy trza kombinować

Zależy jaki masz kubeł (Czy sruby sa z boku czy z dołu tak jak np. w bi-marco C) Jesli z boku to luz, bo wystarcza dobre katowniki, 4 dziury w podłodze a jesli z dołu to już jest wiecej kombinowania. Mam na mysli oczywiscie zamontowanie fotela na stałe.

No ja jeździłem dość długo na seryjnych szynach od bimarco. Po kilkuset kilometrach i 1 kjs'ie stwierdziłęm, że ciągłe stukanie kaskiem w klatkę jest nie na miejscu . Dlatego kupiłem kontownik 30x30 2m i zrobiłem sobie ładne prowadnice przykręcone do podłogi. Komfort jazdy super, no i pewność że byle złodziej nie wyciągnie fotela bo by go przykręcić musiałem sie troszke nawalczyć (odległość fotela od podłogi to niecałe 2cm ).

Cytat:
czy kubelki z szynami wyjete z cc lub sc beda pasowac czy inne maja wymiary?

nie beda. szyny w cc sa szerzej rozstawione.
a swoja droga to jest to zupelnie inaczej rozwiazane (w cc szyny sa przykrecane do podlogi, takze wystarczy wykrecic 4 sruby imbusowe i seryjny fotel razem szynami mamy na zewnatrz...)
Cytat:
mam pytanie gdzie mozna tanio kupic szyny do kubelkow do malca? albo jak zrobic, chce miec mocowane do oryginalnych szyn w podlodze

zrobic samemu mocowania zeby jezdzily po oryginalnych szynach sie raczej nie oplaca. nowe kosztuja chyba 30 zl. jesli nadal chcesz taniej - to tak jak juz napisano: kawalek blachy katownika, nawiercic dziury i przykrecic na stale.

a moze poprostu kupic szyny od cc ?