Toyota Corolla 1.8D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam schematu elektrycznego Toyoty Corolli 1.8D z 1991 r.

Zadaje sie ze Orion ma taką Toykę, tylko czy ma schemat?

Może spróbuj tutaj: http://elcats.ru/toyota/.

Można podać nr nadwozia i sam znajdzie odpowiednie schematy - elektryczne chyba też, tylko znajomość rosyjskiego by się przydała albo cierpliwość w klikaniu

Mam schemat.
Kłopot w tym, że po długich ceregielach i podchodach dopiero go odzyskałem z ponad dwuletniego pożyczenia a w dodatku oryginalny został zgubiony i zostało sie tylko ksero zrobione nie wiem jakim sposobem bo bardzo duże i długie.

Nie bardzo wiem jak toto teraz np skopiowac żeby komuś przesłac a pożyczać to już kurna nie chce bo ostatnio na zdrowie mi to nie wyszło.

Przyjrzę mu sie dokładniej i dam znać. Może da się go skopiować.

A jak nie, to jest on dołączany do książek z cyklu "Sam naprawiam" (takie tez jest pochodzenie mojego). Ksiązka kosztuje jakieś 50 zł i jest bardzo przydatna.

dzieki za informacje.

A moze posiadacie wiedze gdzie znajduja sie przekazniki grzania swiec. Z tego co ja sie orietuje to sa dwa tylko nie bardzo moge je zlokalizowac, mam dos nietypowe objawy ktore czasami wystepuja .

Prawa strona koło błotnika. (no jak otworzysz maskę to będziesz miał toto po lewej stojac face to face z autem).
Takie z metalową obudową mocowane do blachy obudowujacej nadkole a raczej macpersona.

Witam
Bledna odpowiedz. Ja szukam przekaznika wstepnego grzania swiec.
Pozdrawiam

Do Pigletta !!!
Niech Ci opatrzność wynagrodzi we wszelkich dobrach za ten ruski adres !!! Znalazłam tam mnóstwo różności do mojej.