(126-650)umiera!!!:

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc mam smutno wiadomosc moj maluch wczoraj rozsypal sie ,wydaje mi sie ze to pierscienie?/bo wogole nieciagnie(dostalem wczorajz seria)a mam walek 385,glowica grzebnieta,dolot,kolo,i takie tam!!wczoraj jak juz skonczylem sie scigac wjechalem na statoil a tam pod sinikiem mnustwo oleju,zawory graja jak na dyskotece!!niewiem chyba mnie czeka kupno "nowego" silnika,bo na swapa 900 jeczsze mnie niestac.czy to moze byc przez pierscenie??po ostatniej wymianie walu i panewek zaczol sie robic spadek mocy,nara

oj stary - przykre . .. ale pewnie dasz rade !!

silnik nie byl jeszcze dotary wedlog mnei po wymianie walu a ze chrzanu ma bardzo ciezka noge chyba najciezsza w gorzowie to zakatowal silnik zanim ten zdazyl sie pozadnie ulozyc jak nalezy po remoncie

Kurcze smutna sprawa. Moje współczucie.

Ja tez sie pochwale ze moja rajdówka umarła.. nie mam kasy na zrobienie to bedzie stała..

chrzaniu nic sie nie martw. mam blok w pieknym stanie z wałem i panewkami po szlifie(jerzdrzone jeden sezon), sam wiesz ze go nie katowałem a reszte se przełożysz od swojego...może przeżyła....

a co do tego ze go zajeździłeś..hm....beneq ma racje. za cięzka noga kasie wstrętny......

pozdro

Moje kondolencje......ale pocieszam Cie,ze takie sprawy,czesto sa przyczynkiem do wykonania jakichs ruchow,dzieki ktorym twoj pocisk bedzie jeszcze szybszy
Z brakiem kasy nie panikuj,ja tez ma m teraz dolek....ale dzieki temu moj 127 stoi ja zbieram kaske, a nie wydaje jej na paliwko Dzieki temu pozniej bede mogl sobie odbic
jak na razie musisz przebolec komunikacje miejska,ale uwierz mi,ze bedzie GIT
pozdro
el_

-----------------
http://plepleple.pl

Stary wspolczuje :/ ale dasz rade i bedzie Malec Reaktywacja

trzymaj sie mocno jeszcze pojedziesz