| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
1Bobo SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 `96 1.7i :) Warszawa | 2004-04-11 13:16:30 Starasznie za mna chodzi ostatnio "elektryka". Czy ktos juz zrobil sobie szybki elektryczne Ladzi?? Jesli tak to nich cos opowie jak to zrobil... koszty, problemy itp.
Jesli jakies elementy z innych samochodow to jakie, na co zwracac uwage.... Fajnie byloby podjechac do kogos...szybka w dol... z gory dziki za info |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-11 16:50:34 Czesc !
Ja Ci nie pomoge, a wrecz odradze Jesli nie jest to fabrycznie montowane to ma tendencje do psucia sie i tak wlasnie kumplowi w CC sie porobilo - jakies tam zwarcie czy cos i klapa, nie otwieralo sie w ogole |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2004-04-11 17:15:19 ja mam szyby elektryczne i centralny zamek. koszt szyb aktualnie około 350 zetów ( 2 szyby) |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2004-04-12 12:41:27 mam w swojej babci centralny i szyby elektryczne z przodu i uważam to za super wynalazek , podnośniki od seicento po lekkim tuningu pasują bez problemów i tak szczerze toco może się popsuć w orginalnych podnośnikach, inna sprawa jak się zakłada jakieś uniwersalne gówno to rzeczywiście odradzam, pozatym super sprawa podjeźdza się na parking pilotem cyk zameczki się zamukają szybki się domykają i nie jednemu szczena opada |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-04-12 21:44:43 a od poloneza orginalne sil;niczki by pasowaky wie ktos bo mam poldka ze skasowanym tylem na oku do sprzedania z silnikiem rovera i i centralką i bym chetnie przezucil a moze silnik przelozyc to by byla nowsc 2107 z silnikiem 1,4 ale to mazenia bo zaduzo elektroniki przy tym silniku |