No i udało mi się!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
buziaczki dla radeczka !! hahaha <br> <br>Martynka

[ wiadomość edytowana przez: Martynka dnia 2002-11-14 19:51:30 ]

Nie, nie, no nie... Dziekuje!!

Gadu Gadu siadło nooooooooo

Martynko!
A ty masz zamiar z nami rozmwiać na temat samchodu Espero i wszystkich żeczy z nim związanych, czy będziesz korzystać z tego Forum w celach tylko i wyłącznie rozrywkowych, czyli podrywać facetów i takie tam?

hymmm, zakie tam - to interesujące

Czy ty Martynko jesteś tą Martynką ze strony Ptaszyny

pozdr.

hymmm, zakie tam - to interesujące

Czy ty Martynko jesteś tą Martynką ze strony Ptaszyny

pozdr.

eeeeeeeeejjjjjjjjjjj bez przasady nie podrywac zaraz!! hahaha

za strony Ptaszyny? nom to ja...........

rozumiem - że ta radość z powodu zostania członkiem klubu - ale dolej nic nie rozumiem

Przepraszam to może Ci pomoge??????

z pomocy chętnie skorzystam, tej nigdy za wiele

Cytat:
2002-11-14 20:17:59, ŁUKASZ_GAJER pisze:

Martynko!
A ty masz zamiar z nami rozmwiać na temat samchodu Espero i wszystkich żeczy z nim związanych, czy będziesz korzystać z tego Forum w celach tylko i wyłącznie rozrywkowych, czyli podrywać facetów i takie tam?

jak by co to miałem kiedyś panne w Olsztynie i trase mam idealnie obcykaną...... (rekord 1h30 )

?????????????????????????????

[ wiadomość edytowana przez: Martynka dnia 2002-11-17 12:20:15 ]

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnno to witam w klubie

lubie takie posty....czysta technika z nich plynie

Dominik to forum ma uczyc i bawić
A poza tym denerwuje mnie takie podejście, że jak już dziewczyna na forum motoryzacyjnym lub kobieta w samochodzie to traktuje się ją troszkę z góry i z takim dobrotliwym usmieszkiem: a co ona może wiedziec o "zabijaniu"

napewno by sie znalazła jakas kobieta ktora wie więcej o "ZABIJANIU" niż ......Ty

No cóż, chyba jednak się nie zrozumieliśmy.
Miłego dnia.

troche ci ta wazelina nie poszla...chodzi mi glownie o to ze od takich rzeczy chat jest...a czemu maja takie posty sluzyc ..nie wiem...mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale takie jest moje zdanie.

POzdrawiam

Dominik: mam to do siebie, że się nie obrażam , a tak poważnie to bardzo rozczarowałeś mnie swoją odpowiedzią, moją intencją nie było wazeliniarstwo, z zasady jestem daleki od tego, proponuję więcej luzu, nie tylko ta technika i technika "czysta która ma z forum płynąć", lecz pozwólmy się wypowiadać wszystkim, nie rozumiem dlaczego apelujesz o wprowadzenie cenzury i oceniasz który post ma znaleźć się na forum, a co na czacie. Coś mi to pachnie istnieniem równych i równiejszych. Mnie wypowiedzi Martyny nie przeszkadzają i to chciałem wyrazić powyżej wyrazić.
Łącze pozdrowienia
PS mam nadzieję, że się nie obrazisz

Popieram zdanie Macieja75 trzeba się czasami pośmiać bo śmiech to zdrowie a poza tym nikt nie lubi takich "sztywnych" forów...