MotoNews.pl

Szyba przednia [125p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
otoz ktos mi wyjebal w auto jakims zloikiem z bloku - wiem kto na dniach bedzie napierdalany - mniejsza o to - moje pytanie czy od tego nowszego modelu ta szyba psuje czy musze kupic od klasyka ?

wspolczuje. Szyba pasuje od MRa i od lady, kupisz bez problmu (szkoda zenie mieszkasz blizej bo sprezentowalbym Ci jedna). Wiem co czujesz, mi tez ktos kiedys zdemolowal auto.

oki thx - jutro wymieniam

Cytat:
2004-04-12 13:29:36, kosa131 pisze:

O tym akurat nie jestem przekonany, jak założysz szybę od kanta do Łady to cieknie (minimalnie różne rozmiary) więc podejrzewam że w drugą stronę też idealnie pasować nie będzie.
Pozdrawiam
Andrzej

Cytat:
2004-04-12 13:57:26, andrzej_krakow pisze:
O tym akurat nie jestem przekonany, jak założysz szybę od kanta do Łady to cieknie (minimalnie różne rozmiary) więc podejrzewam że w drugą stronę też idealnie pasować nie będzie.
Pozdrawiam
Andrzej

do 07 dalo sie wstawic przdnia szybe od dfa tak, zeby nie ciekla (fakt, jest minimalnie wezsza niz ladowska) ale wydaje mi sie ze w druga srrone tez wejdzie

Stasiu...wspolczuje...przeciez niedawno kupiles tego Fiata :/, co za pedalstwo sie szerzy na tym swiecie, ja bym zabił chyba jesli ktos by mi w ZOSCE szybe wychlastał!!!

Zycze latwej wymiany szyby!!!

POZDRAWIAM!!

Przerąbane! Jak stasiek miał malca, to tez mu starałem sie wyklepać wgięcie w dachu... ktoś sie naprawde tam u ciebie nudzi...

Niezla opcja, wspolczuje a sloikarza powinienes ukarac. Co to za rzucanie w fiaciory??

Pozdrawiam

oj bedzie ukarany uwierzcie mi . .

ZABIĆ. Mi też kiedyś starali się ukraśc obrotmierz ale nie dali rady odkręcić na tak wielkiej śrubie jest wkręcony. Dobrze że zostaną "ukarani". Boleśnie

Cytat:
2004-04-12 22:30:58, stasiu pisze:
oj bedzie ukarany uwierzcie mi . .

miloby bylo obejzec foto-relacje z egzekucji

proponuję uwiązać na parkingu i rzucać słoikami z balkonu...
oko za okno czy jakoś tak...

a ja też miałem radziecką szybę - fuulll wypas i klejona była!