Emblemat / bagażnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Na allegro jest aukcja z tym charakterystycznym znaczkiem z pokrywy bagażnika. Jakby ktoś szukał - to tam znajdzie.

Ja sam po zakupie auta musiałem to zrobić, bo auto z odsłoniętym zamkiem wyglądało bardzo smutno.

emblemat

Pozdr.,
Wrolo

A ja bardzo chcialbym miec z tylu znaczek koreanski, ten niebieski z takimi srebrnymi falkami i napisem espero. Jest zajebisty

A mi marzy się drewniana kierownica...
Serio.

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:
2004-04-06 23:01:01, wrolo pisze:
Serio.

Eee... jezeli chodzi o kierownice mnie by w zupelnosci wystarczyla kierownica oryginalna esperakowa tylko ze czteroramienna z poducha (moze byc klejona). Te zwykle sa takie smutne, tak od nich wali poczatkiem lat 90, brr...

Cytat:
2004-04-06 23:08:23, QLogic pisze:
Cytat:
Serio.

Eee... jezeli chodzi o kierownice mnie by w zupelnosci wystarczyla kierownica oryginalna esperakowa tylko ze czteroramienna z poducha (moze byc klejona). Te zwykle sa takie smutne, tak od nich wali poczatkiem lat 90, brr...

Faktycznie kierowniczki bez poduchy wyglądają jak kierownice w Kadetach, czyli tragicznie.

Co do emblematu to jak bedę miał chwilę zamieszczę fotkę (jako ciekawostkę) mojego emblematu na klapę - chyba jako jedyny w klubie mam emblemat używany w innych krajach - falka + napis Espero na granatowym tle.

A mnie się właśnie podoba trójramienna bardziej

Cytat:
Serio.

Nie tam zebym sie chwalil...
ale tak wyglada moja kierowniczka

Hm... Brzydka albo kierownica, albo samochód. Coś tu do czegoś nie pasuje.

Kierownica jest fajna, tyle że jest jedynym akcentem drewnianym w aucie - IMO powinno go być więcej ...

Kółko jest zajebiste! Ale czy się nie ślizga w rękach?

Koledzy mają rację - ja dodałbym drewniane elementy na desce, wyglądają super (widziałem ostatnio w dwóch esperakach "na żywo"), ale to rzecz gustu...

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:
2004-04-08 12:24:31, wrolo pisze:
Kółko jest zajebiste! Ale czy się nie ślizga w rękach?

No niestety potrafi sie slizgac Ostatnio przez to malo sie nie wpier... na inny samochod i postanowilem owinac je tasmą, nie wyglada to zbyt gustownie ale przynajmniej teraz nie ma juz mowy o slizganiu

Cytat:
Koledzy mają rację - ja dodałbym drewniane elementy na desce, wyglądają super (widziałem ostatnio w dwóch esperakach "na żywo"), ale to rzecz gustu...

A mi sie wlasnie za bardzo to nie podoba... (tyz widzialem na zywo)

No to nie masz już kierownicy drewnianej tylko jakąś-taką pokrytą pokrowcem takim czy innym. Niestety drewniane kółka nadają się do aut, którymi kieruje Jan w liberii.

Cytat:
2004-04-07 00:21:30, -JACO- pisze:

Co do emblematu to jak bedę miał chwilę zamieszczę fotkę (jako ciekawostkę) mojego emblematu na klapę - chyba jako jedyny w klubie mam emblemat używany w innych krajach - falka + napis Espero na granatowym tle.

Wyrecze Cie . Moze fota nie jest cudowna, ale wszyscy beda mogli zobaczyc Twoj znaczek

Dzięki

Znaczek - rarytas!!!

A prz okazji tematu kierownicy - cz ktoś wie jaką ma średnicę? Pytam, bo widziałem w sklepie całkiem niebrzydką nakładkę.

Pozdr.,
Wrolo

Jaką nakładkę???

Nakładka jak nakładka tak zwykła z marketu, materiałowo-welurowa.

Ale jaki kolor! Mój mrówkojad jest lakierowany 74U - bardziej czerwone są chyba tylko wozy strażackie - a nakładka jest właśnie coś w ten deseń wiśniowo-czarny.

Ale jaką średnicę ma koło kierownicy? Czy ktoś z Was wie?

Pozdr.,
Wrolo

Takie nakładki z marketu są zwykle uniwersalne i będzie raczej pasowała. Ja ze swej strony polecam pokrowiec skórzany. Kosztuje toto około 30 zł, poświęcasz 2 godz. na montaż, masz obolałe palce, ale jest super!