| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Janek_125p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125P Pavulon Team :D | 2004-04-17 00:32:12 Sorki nie mam fotki moze jutro zrobie telefonem to go chociaż jakoś zobaczycie ale chciałem sięzapyta wkońcu znawcami tematu jesteśćie Licznik mam włożony do Fiata 125P. Wkładał go jeszcze ojciec ale nie pamięta od czego. Podejrzewa że jest moze od Mirafiorki. mm sprawa wygląda następująco..Licznik wielkości Fiatowskiego normalnego czyli 125P. Licznik Jest Podzielony na 3 części. Zaczynając od lewej pierwsy zegar to prędkościomierz wyskalowany do 180 Kmh. Potem Centralnie jest Zegarek..duży ze wskazówkami , a 3 licznik jest to poziom benzyny i temperatura. Obie wskazówki znajduja siew jednym liczniku i są zwrócone do siebie przeciwnie. Wszystkie wskazóweczki są koloru Zielonego jak również podświetlanie. A jeszcze jedno na samym dole pod prędkościomierzemzegarem i paliwem i temperaturą są lampki po trzy w każdym liczniku. Lampki gdy nie są włączone wręcz nie da sieich odróżnić od licznika mają kolor czarny a jak sie włączy wyglądają bardzo ładnie i świecą jasno Sorka za taki powalony opis...ale poprostu od dawna nie dziła ten zegarek a locznik jest tak wyczesany i mi się podoba ichciałem zrobić zegarek żeby to miało wszystko rączki i nóżki ale musze wiedziec od czego to i postarać sie o taki drógi licznik chociaż o zegarek do niego. A zatem ciekaw jestem co wywnioskujecie z tego opisu |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-04-17 00:33:20 131.... |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-04-17 08:43:18 beckhamang.... patrzales tu...
>>FORUM F&F<< moze nie bedziesz musial kupowac nowego , wystarczy ze...(milego czytania) POZDRAWIAM |
Janek_125p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125P Pavulon Team :D | 2004-04-17 10:59:49 Dzięki Bedzie trzeba właśnie poszukać innych części do tego zegarka. Dzięki jeszcze raz za rozwiązanie. Mam nadzieje, że zacznie działać Ps: a tak pytanie poza kolejką podobają wam się te zegary ? |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-04-17 22:02:58 Nie wiem czy mi sie podobaja , bo nie wiem jak wygladaja |