Klapa od Bambino

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojechałem z głowica do specjalisty a tam przyjeżdza dziadek.
Patrze przez okno a tu chrom az oslepil mnie - tak wypucowany.
Ale nic stoje w kolejce a tu dziadek niesie klape - piekną od Bambino chyba - taka dziwna w środku.
I do faceta że chciałby zaspawac te dodatkowe otworki
Złapalem się za głowe i na migi Znajomemu że nieee da sie.
Ten na to że nie roi takich usługt a ja mysle mam to gdzies i fruuu do dziadka pytam za ile by sprzedał to cos dziwnego
On ze chce sie pozbyc i za piątke sprzeda - mysle kurde trza być twardym i dałem mu 5zł - slownie pięć złotych !!!!!
Niestety do malowania - zmatowiona cała ale była zielona a nie czarna !!
Oddałem glowice i ide pogadać z dziadkiem .
Jak sie uda poszuka w garazu miał gdzies komplet chromowanych lusterek i znaczek 126 Bambino .
Na klapie normalnie jeszcze slad po takim znaczku jest !!!!
A tutaj daje fotki - dziwna konstrukcja ale 100% seryjna dziadek od nowosci jej nie ruszał - tylko jeździł.

A wiecie czemu chciał zaspawać ??? Bo takie osłonki na zime na wloty nie zasłanaiały dodatkowych otworków !!!!!!

to oryginalna klapa od Bambino. Może opylisz te lusterka chromowane ??

Moch zgadnij co ci odpowiem.
jak sie uda za 2 flaszki bede miał 25 piekne lustereczka i znaczek

Dziadek ma jeszcze seata 850 ( chyba ) po kapitalce za 2 tys złotych.

czyli miał rację ktoś, kto kiedyś tu napisał, że klapa ta ma całkowicie inną konstrukcję i może być dzięki temu lżejsza...

czyli miał rację ktoś, kto kiedyś tu napisał, że klapa ta ma całkowicie inną konstrukcję i może być dzięki temu lżejsza...

Cytat:
2003-08-26 15:04:49, widynek pisze:

lzejsza to ona jest napewno.
I napewno lepiej odda ciepło !!!!!!
nie ma wogóle tych dziwnych blach - wiozlem ją rowerem i nawet wygodnie się jechało - było za co złapac.

Ja cie pierdykam ale rodzynek aż miło popatrzeć
A mi dzisiaj trafiły sie beżowe wykładziny do malacza

ja mam beżowe może bede je sprzedawał

Mój wehikuł ma od nowości(23 lata) jasnoszare boczki w drzwiach, deskę rozdzielczą, wykładzinę na podłodze i boki z tyłu. Misieq widział.

Uchylę rąbka tajemnicy i zdradzę, że taką samą klapę kupiliśmy w końcu ze Slingerem do jego 126P. Jest już nawet założona. Ale jak wróci to się sam pochwali co jeszcze pozmienialiśmy w jego fiacie (a były to bardzo pracowite wakacje).

A ja wam Panowie na to ,że macie zajeb....szczach bo to jest oryginalna klapa ze 126 ABARTH!!!!!!!
w Zvolenu był jeden gość z Austri i miał taką klapę fajna rzecz gratulacje!!!!!

Ok poszedł podkład i 2 warstwy farby.
Jutro lakier i matowienie - wygląda fajnie farba to czarny mat i mało roboty jest.
Mysle czy wogóle się męczyc papierem sciernym - efekt matu juz jest !!!!!!!!
Teraz zapinki i rejestracja - ale na to przyjdzie czas i jeszcze czekam ....

A głowica jutro i składanie do kupy

u nas gościu jeden jeździ z taką klapą ... zacieram na nią rence może sie uda ją zdobyć....

slicznotka

Znalazłem dzisiaj na złomie taką klapę jak pytałem się o cenę felg dla Wojta i przed chwilą ją podwędziłem

Moja juz została odtłuszczona i zdarłem cała farbe.
kolega mnie namawia na zaspawanie zamka ale mi siemazy cos innego.

ps. za pare dni na drodze

to sie nazywa miec szczęście taką klape za 5 zł

znalazlem wyszukiwarka post o ktory czesciowo mnie interesuje, wiec go podnosze.

Ile warta jest klapa bambino???
Mowie tu tylko o wartosci pienieznej bo wartosc kolekcjonerska jest ... wiadomo

Cytat:
2003-08-26 14:31:54, CZUCZU pisze:

A tutaj daje fotki - dziwna konstrukcja ale 100% seryjna dziadek od nowosci jej nie ruszał - tylko jeździł.

A wiecie czemu chciał zaspawać ??? Bo takie osłonki na zime na wloty nie zasłanaiały dodatkowych otworków !!!!!!

Kurde, a ja widzę tylko czerwone krzyżyki

Cytat:
2004-04-13 16:01:28, filemon pisze:
Cytat:
2003-08-26 14:31:54, CZUCZU pisze:

Kurde, a ja widzę tylko czerwone krzyżyki

Bo to jest stary temat. Tych zdjec juz napewno nie ma pod tym adresem który byl tu wpisany