MotoNews.pl

Zrobilem tuninga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dzis zdecydowalem sie zamontowac strumienice zamiast katalizatora, i zalozyc tlumik koncowy DTM. Lepiej chodzi silnik po tej strumienicy. Zastanawiam sie nad splanowaniem glowicy i wypolerowaniem kanalow dolotowych. Ponizej zdjecia mojego bolida
i drugie

i trzecie

[ wiadomość edytowana przez: mcneo dnia 2004-04-09 18:15:31 ]

No mcneo nie powiem, wygląda to to całkiem ładnie

Jeszcze mam sprezynki z Opla Astry GSI - ale narazie jest brak funduszy na zalozenie.

Obejrzalbym zdjecia twojej fury ale nie moge ich otworzyc Jestem ciekawy jak to wyglada a jeszcze bardziej to interesuje mnie jaki daje klank .Napisz cos czy chodzi glosno i jak sie zachowuje jak schodzi z obrotow!!!

Jak ci nie chodza zdjecia to sprubuj tak to wlaczyc klikajac na ten link - osobno do kazdego zdjecia :
Espero 1
Espero 2
Espero 3
Ladny ma dzwiek - taki basowy ale naszczescie w aucie go nie slychac. Na obroty super wchodzi ( oczywiscie w miare swoich mozliwosci) a jak z nich schodzi to czasem tak strzela.

Koniecznie przyciemnic kierunki jak jeszcze szyby przyciemnisz... Drugi Lukasz bedzie

Kierunki napewno zrobie - tylko nie wiem czy na czerwono - czy na czarno i czym - bo widzialem na allegro folie do przyciemniania swiatel. Szybko tez chyba bede przyciemnial

Bardzo ladnie wyglada. Na ziemie s nim

A mnie to zawsze zastanawia jak widze inne samochody, ze przesdwit miedzy kolem a blotnikiem jest z 5cm (tak wale na oko), a u nas wszystko widac co mamy za kolem... jak terenowy wyglada...

Cytat:
A mnie to zawsze zastanawia jak widze inne samochody, ze przesdwit miedzy kolem a blotnikiem jest z 5cm (tak wale na oko), a u nas wszystko widac co mamy za kolem... jak terenowy wyglada...

To fakt. Mnie to wkurzalo i obnizylem go miedzy innymi dlatego. Opel astra tez tak ma

mcneo

mam pytanko zjakiego autka masz felgi bardzo mnie to interesuje bo podoba mi się ten wzór

zawsze podobały mi się te fele

Szczerze mowiac to nie wiem od jakiego to sa auta alufelgi. Mi sie zawsze bardzo podobaly dlatego je kupilem. Model sie nazywa ATS CUP . A pozatym mam jedyny takie fele w miescie co czyni mnie wyjatkowym

Fele sa do kupienia na allegro (15):

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23549354

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23628984

to ja moje kupilem w stanie idealnym po renowacji wogole nie jezdzone i dalem za nie 500zl + do tegop oponki pirelli z allegro za 400zl

Ehh... juz nic mi nie mow... Starszy sie w zeszlym roku uparl, zeby kupic nowe debice. Wyszlo niecale 800zl za same opony...

Wiem nowe opony sa strsznie drogie. Kolega ma Audi 80 B3 - jego ojciec stwierdzil ze kupi nowe opony dop przodu - jakies Kormorany -rozmiar 195/65/R14 i za jedna zaplacil 380zl . Ja bym tyle nigdy nie zaplacil . A to sa moje opony : Opony Pirelli moje

Mcneo - to Ty jesteś tryku23?
Pozdr. P.

tak a co ?? Spotkalismy sie gdzies w sieci wczesniej ??

Cytat:
2004-04-12 10:35:12, pyrekcb pisze:
Mcneo - to Ty jesteś tryku23?
Pozdr. P.

A Ty tez tam licytowales?