ZASTAWA - stoi na szrocie.... w Cz-wie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie... jest ktoś chętny??
buda wyglada dobrze w srodku nienajgorzej, nie miałem czasu się przyjrzeć, kierowniczka twierdzi ze jest sprawna i na chodzie.. zderzaki ma jeszcze z kłami, bodajrze 1100 ale moja wiedza jest zadna na ten temat... szkoda by ją było tak zostawić...

a ktory rok, wiesz moze???

u nas na nowym miescie tez stoi zastawa do sprzedania...
czy to jest, az taki rarytas???

Cytat:
2004-04-15 14:57:23, dejta pisze:
u nas na nowym miescie tez stoi zastawa do sprzedania...
czy to jest, az taki rarytas???

Wiesz co moze nie rarytas, ale z drugiej strony - jak by nie patrzec to malo juz tego jezdzi, a przeciez silnik i wszystko jest od FIATA 128 (jeszcze bardziej mniej spotykanego)

sFiatowiec... nie wiesz moze czy ma GRILA rocznik do '78, mialy fajny, wygladem przypominajacy PLASTER MIODU

POZDRAWIAm

Cytat:
2004-04-15 15:26:29, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
(jeszcze bardziej mniej spotykanego)

To Ci wyszło . Ja chyba też będę musiał jakąś 128-ke (Zośke) skołować do swojego parku maszyn...

Powiedz w jakim stanie są drzwi. Wszystkie 4 sztuki, szczególnie ich dół, i jaki byłby koszt ich zakupu. Interesują mnie gołe drzwi, wybebeszone. pozatym przednie błotniki... ale to raczej sprawa problematyczna, bo gadzina ma je sprawane.

Moj koles z klasy ma Zastawe 1100 rok 1980 poki nie dostal ja w swoje rece to jeszcze jezdzila ostatnio mowil ze nia gdzies przychrzanil lekko a koles jeszcze prawka nie ma i zawsze bierze kogos kto ma prawko i go nia woza. Mam na dysku filmiki jak pali nia kapcie jak ktos by chcial je zobaczyc to sa one do dyspozycji.

Cytat:
2004-04-15 19:39:32, TAd3o pisze:
Moj koles z klasy ma Zastawe 1100 rok 1980 poki nie dostal ja w swoje rece to jeszcze jezdzila ostatnio mowil ze nia gdzies przychrzanil lekko a koles jeszcze prawka nie ma i zawsze bierze kogos kto ma prawko i go nia woza. Mam na dysku filmiki jak pali nia kapcie jak ktos by chcial je zobaczyc to sa one do dyspozycji.

ja kce, ja kce...!!! tu masz adress: doman_4don@o2.pl

moze sie czegos naucze ;P

POZDRAWIAM

Cytat:
2004-04-15 19:29:29, MCQUEEN pisze:
Powiedz w jakim stanie są drzwi. Wszystkie 4 sztuki, szczególnie ich dół, i jaki byłby koszt ich zakupu. Interesują mnie gołe drzwi, wybebeszone. pozatym przednie błotniki... ale to raczej sprawa problematyczna, bo gadzina ma je sprawane.

Niedaleko mnie na ZLOMIE, niedawno przyjechala ZASTAVA, do pociecia :/ nawet w bardzo dobrym stanie, {w sumie to lepszym niz ja moja kupowalem }

W sobote ide odkrecic od niej mechanizm do podnoszenia szyb {x2 } i pare innych dupereli.

Wiec jak kcesz to moge looknac jak tam cale drzwi sie 3maja i blotnik !!

POZDRAWIAM!!

Doman - jak najbardziej. obejrzyj, oceń i zapytaj sie o cene.
Poza tym zapraszam na moje gg. 1009865

Cytat:
2004-04-15 19:53:13, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
Cytat:
2004-04-15 19:29:29, MCQUEEN pisze:

Niedaleko mnie na ZLOMIE, niedawno przyjechala ZASTAVA, do pociecia :/ nawet w bardzo dobrym stanie, {w sumie to lepszym niz ja moja kupowalem }

W sobote ide odkrecic od niej mechanizm do podnoszenia szyb {x2 } i pare innych dupereli.

Wiec jak kcesz to moge looknac jak tam cale drzwi sie 3maja i blotnik !!

POZDRAWIAM!!

Spoko tylko bedzie maly problem bo te filmiki maja po 40 mega juz by bylo lepiej przeslac przez gg jak nie masz firewalla

choroba jestem "lajkonikiem" w temacie zastawa/128 wiec nic nie powiem, ale jak jeszzce jest to podjadę tam i dowiem się wszystkiego...
tylko o co mam pytać i na co patrzeć... blacha wiem w pierwszej kolejności ale jakie szczegóły jakie roczniki miały.. mówcie to będe drążył temat...

Cytat:
2004-04-15 20:46:25, MCQUEEN pisze:
Doman - jak najbardziej. obejrzyj, oceń i zapytaj sie o cene.
Poza tym zapraszam na moje gg. 1009865

Bylem, zlookałem, odkrecilem co mialem ....i stwierdzam ze drzwi z zew. sa nienajgorsze ale od srodka - dól leci troszq, wiec chyba takimi drzwiami nie bedziesz zachwycony

POZDRAWIAM!!

Cytat:
2004-04-16 13:58:31, sFiatowiec pisze:
choroba jestem "lajkonikiem" w temacie zastawa/128 wiec nic nie powiem, ale jak jeszzce jest to podjadę tam i dowiem się wszystkiego...
tylko o co mam pytać i na co patrzeć... blacha wiem w pierwszej kolejności ale jakie szczegóły jakie roczniki miały.. mówcie to będe drążył temat...

A wiec tak: jak bys moogl to sprawdzic to czy ma grila wygladem przypominajacego PLASTER MIODU (rok do '79),

ROZNICE w rocznikach:
roczniki do '79 maja alternator z oddzielnym reguletorm napiecia,
po '79 z wbudowanym w alternatorze

NO to na tyle

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: doman_zastava1100p dnia 2004-04-16 15:30:27 ]

Doman, dziekuję za zainteresowanie tematem! Faktycznie - skoro mam nowe poszycia to lepiej zbierać na blacharza, niż kupować komplet w stylu "zamienił stryjek siekierke na kijek".