Sprzedam kompletny uklad klimatyzacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jako ze moje auto jest w trakcie bardzo znaczacyhc przerobek mam do sprzedania uklad klimatyzacji
Jeszcze jest w samochodzie ale powinien byc wymontowany w przyszlym tygodniu...
Sprezarka jest sprawna nie cieknie..
Jestem w stanie dac tydzien dwa rekojmi ze jak nie bedzie dzialac cos z winy kopmponentow to oddaje kaske....
Wszytsko jest sprawne poza skraplaczem ktory niestey przepuszcza i raczej nie da sie go pospawac. Jakkolwiek uzywany skraplacz kosztuje 250 PLN mialem takowy kupowac ale zrezygnowalem....
Na poczatek cena za wszystko wynosi 1000 PLN ale jezeli nie bedzie chetnych bedzie podlegac negocjacja

A co do przerobek potrzebuje wiecej miejsca pod maska.... Silnik poszedl dzisiaj juz do rozbiorki a tloki i korby ida do azotowania i zostana nastepnie pokryte siarczkiem chromu.....
O przebiegach prac i aktoalnej mocy bede informowal na bierzaco

Pozdr
Jadzwin

Witaj Kuba.

Oferta jest bardzo ciekawa. Ja jednak nie skorzystam

Widze, że Twoje Espero może zadziwić wiele osób w tym sezonie ! . Oby tak też było !

Gratuluje i życze powodzenia

Do Modlina

super powodzenia. klime mam.

Witam,

Widze ze nie ma chetnych Ale kto sprzedaje w zimie klime W lato pewnie weicej chetnych by bylo
No wiec zrobie te oferte lepsza i w tym 1000 pln jest kompletna klimatyzacja z wszytskimi potrzebnymi elelmentami w tym ze sprawnym skraplaczem....
Klima ciagle jest jeszcze na autku wiec....

Pozdr
Jadzwin

tak jak w privie - jutro daje znać

powodzenia w usprawnieniach oby wyszly jak najlepiej i zadziwily wszystkich - mam nadzieje ze sie dowiemy juz niedlugo o tym
a klime ja rowniez mam - w obu

jestem zainteresowany klima. daj mi znac czy jeszcze aktualne, najlepiej smsem na 602 219 467, bo nie mam za duzo czasu zeby sprawdzac posty. jezeli jest aktualne to oddzwonie i sie umowimy,

pozdrawiam

ja się wycofuje (tak na marginesie moja klima działa i ma się świetnie )

tak na marginesie, przełożenie klimy do innego auta to jak bardzo jest czasochłonne? i czy nie ma mozliwości że coś "pójdzie nie tak" przy założeniu że elementy składowe są sprawne?

a to ustrojstwo pasuje do 1.5?
W czerwcu/lipcu zostanę tatusiem, to może by się przydało...?
Pozdr. P.

Nie widzialem jeszcze Espero 1.5 z klima pod maska, ale wiem ze sa takie. Natomiast wiem, ze ta klima z Espero pasuje do Poloneza, bo widzialem takie. Seryjnie klima montowana byla w latach 2000/2001 do Polonezow Caro GSI 1.6.

Witam,

He he klima ciagle na aucie ale to sie zmieni w ciagu najblizszych dwoch tygdni
Wiec wtedy dam dokladnie znac co i jak
Bo w sumie jak juz sie robi cieplo to sobie mysle ze jednak klima wcale tak duzo nie wazy a i turbinke moze tez da sie jakosc upchnac obok

Pozdr
Jadzwin

Kuba - powiedz co na te przeróbki Twoja żona ?? Jakbym ja chciał wywalić klimę to szybko by mi to wybiła z głowy

He he

Obiecalem jej ze kupiej jej inne z klima zeby miala czym jezdzic bo moj potwor juz niedlugo bedzie tylko dla mnie.. Nie chce miec nikogo na sumieniu ROTFL

Pozdr
Jadzwin