Soyer i auto maniacy FSO z Opola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam-tu zapraszam wszystkich Opolan.Będziemy tu pisać o wszystkim i o niczym-niech Nasz region nie bedzie czarną dziurą w ramch FSO AUTO KLUBU!!!

Zglaszam sie na posterunku
Tylko tytul postu bym troche zmienil na cos typu maniacy FSo z Opola czy jakos podobnie

Dzia za sugestie)))
Dziś jednak nie mam humorku bo...zgubiłem klucze do auta.Zapasówek nie mam bo były podpiete razem z oryginałami))
Dziś idzie rodem z Usterki wiertarka w ruch))
Moze mi ktos powiedzieć-jedno-ten wkład do zamku od wlewu to jest inny niż w drzwiach???Bo zdaje się że tak.....

A i jeszcze jedno-gdzie w Opolu można kupić najtańsze wkladki do zamków-3 sztuki ma się rozumieć!!!

No to jeśli o wszystkim i o niczym, to ja napiszę, że mój Fiat stoi rozkraczony 300km od Opola, a dzisiaj o północy jadę koleją go zrobić. Zeby tylko strajków na pkp nie było...

Alie-en a z jakiej części miasta jesteś? Ja z ZWM, ale już niedługo

Cytat:
2003-12-17 14:07:00, Soyer pisze:
Dzia za sugestie)))
Dziś jednak nie mam humorku bo...zgubiłem klucze do auta.Zapasówek nie mam bo były podpiete razem z oryginałami))
Dziś idzie rodem z Usterki wiertarka w ruch))
Moze mi ktos powiedzieć-jedno-ten wkład do zamku od wlewu to jest inny niż w drzwiach???Bo zdaje się że tak.....

wkład do wlewu jest inny, nie używaj wiertarki, jak chcesz to ci na priv napisze jak masz otworzyc samochod

A z zamkami to spróbuj, może w hurtowni na Cygana ci sprzedadzą, ale lojalnie uprzedzam, że nie jestem pewien.

No proszę czyżby biała plama na naszej mapie klubowej miała się zapełnić
SOYER moze tak po 482 dniach spędzonych z nami oprócz naklejki na polonezie przybedzie Ci status klubowy

Cytat:

Ja na przykład mam taki sam jak zamek w drzwiach (ten sam kluczyk).

Cytat:
2003-12-17 16:35:29, SCHIL pisze:
Cytat:

Ja na przykład mam taki sam jak zamek w drzwiach (ten sam kluczyk).

Kluczyk jest ten sam, ale wkładka jest troche inna niz w dzwiach (mniejsza). Niedawno wymienialem wszystkie wkładki, cena kompletu (2 duze do drzwi i 1 mala do wlewu) ok 25-30 zl

lookaasz ja jestem z zaodrza. A co sie stalo z twoim dfem??

Pogięty popychacz zaworu wydechowego pierwszego cylindra z powodu śrubki trzymającej klawiaturę, która najprawdopodobniej wpadła do szklanki...

Kurna 25-30zł...Ale numer-ja zapłacilem 39 zł na Daewoo na Pużaka bo to był jedyny sklep z częściami czynny po 18:00 w Opolu.Zdawałem sobie sprawę,że to są zdziercy ale żeby aż tacy!!!!A zamka nie rozwiertałem) Po prostu stary chwyt otwierania Poldka-to takie było proste...Nastepnym razem otworzę go bez kluczy w kilka sekund...
Szkoda DF,...kiedy on powróci na Opolakie drogi..
GDA-hmmm,to ciekawa propozycja-chyba bije rekordy w ilości dni w klubie bez...prawidziwego członkowstwa...

[ wiadomość edytowana przez: SOYER dnia 2003-12-18 07:36:47 ]

lookaash-jak Twoje autko??? Sprwadzone na opolskie drogi ?

Witka chlopakiwidzisz a tu
http://www.fsoteam.boo.pl/partnerzy/aparts.html

kupil bys komplet dzwi i zbiornik za 23pln

no i opolskie to nie taka znowu czarna dziura

Alan: A kolektor od GSi daloby sie zalatwic przystepnie i tanio

coz trzeba zapytac,ale najszybciej to dostanoez w gliwicach na gieldzie,ale jutro sprawdze.a tak na marginesie to moze kiedys jakies spotkanie regionalne?

NO WŁASNIE-pierwsze regionalne spotkanie FSO Maniaków z Opolka))To byłaby chyba sensacja))

Czemu nie. Jestem za Cztery osoby juz sa moze bedzie wiecej