Ktoś może chce się przejechać do Łańcuta?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Warszawiaki (i inne nacje/miastacje) może ktoś ma ochotę przejechać się jutro ze mną na wycieczkę do Łańcuta (k.Rzeszowa)? Pojadę najprawdopodobniej po motorower z przyczepką, a że to 300 km w jedną stronę i jadę samemu, więc i nie pogniewałbym się na towarzystwo. Wiem, że już późno, ale jakby ktoś miał ochotę na przejażdżkę - zapraszam .

Pozdroofki od poznańsko-warszawskiej kroofki

Mariusznia jak by nie to ,ze jutro musze siostrze zrobic hamulce w fordziku to bym sie z Toba wybral przynajmniej z Rzeszowa

Żałuj synu, żałuj... .

A po jaki motorower jedziesz? Jakbys jechał przez Piłę, to bym sie zabrał

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

jedziesz przez lublin????

Cytat:
2005-04-29 23:02:24, Yanosik pisze:
A po jaki motorower jedziesz?

Po Piaggio Free, ale jeszcze muszę się z tym przespać (może zmienię decyzję ).

Cytat:
2005-04-29 23:02:24, Yanosik pisze:
Jakbys jechał przez Piłę, to bym sie zabrał

No jasne, ale przedtem zahaczę jeszcze o Szczecini Wrocław OKi ?

ŻałujE

A JESLI MOZNA WIEDIZEC JEDZIESZ DO GOSCIA CO MA KSYWKE MAIN ????????????????

[ wiadomość edytowana przez: MUSEL dnia 2005-04-29 23:19:28 ]

Cytat:
2005-04-29 23:06:51, arsen pisze:
jedziesz przez lublin????

Przez Kozienice i Sandomierz (na zachód od Puław). Przez sam Lublin to musiałbym nadłożyć dość sporo... a wiesz... z przyczepką nie jedzie się za fajnie, wyprzedzanie to koszmar i jak trafisz na ciężarówkę jadącą 70km/h, to czasami się wleczesz i wleczesz, itd.Wolałbym więc jechać jak najkrótszą drogą... sorki (byłoby fajnie nawiedzić Lublin, ale cyba nie tym zrazem).

łe szkoda myslałem ze powleke sie golfiaczem

no nic czyli jutro dalsza budowa nagłosnienia pozdrowki

Ja w sobotę rano będę w Pionkach koło Kozienic, ale jutro będę jeszcze w domu…

Cytat:
2005-04-29 23:32:09, arsen pisze:
łe szkoda myslałem ze powleke sie golfiaczem no nic czyli jutro dalsza budowa nagłosnienia pozdrowki

Szkoda. Ale pocieszę Cię, że raczej i tak posuwałbym niegolfowym autkiem. Wiejski podobnie, jak kiedyś Łaciata sobie stoi i... i... jest .

A ja wracam...jak co tydzień...nad narew

Kurcze.. maRIUSZ..ze tez zawsze na takie wyprawy musisz wybierac sie z Wa-wy... nie moglbys raz z Poznania ???
Heheheh..

Cytat:
2005-04-29 23:18:17, Mariusznia pisze:
Po Piaggio Free, ale jeszcze muszę się z tym przespać (może zmienię decyzję ).

I słusznie zastanów się bo: piaggo ma uszczelnienie tłoka wykonane za pomocą jednego pierścienia a komplet naprawczy - tłok + pierścień to około 500zł. I nie jest to najtrwalsze.
Powodzenia

Ale ma za to duze koła, to jak na jazde po dziurach sie przydaje Szkoda, ze to dwusuw. Osiagów to nie ma, ale jakby założyć cylinderek tuningowy Malosi.... usunąć blokady z wydechu...

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Qpiłem. Takietam pierdziutko, ale może być . Starszy już trochę (1992), ale jeździ. Trochę męcząca ta wycieczka, ale i Łańcut fajny, i po lesie sobie trochę motorowerkiem pojeździłem, i w ogóle byłem z siebie dumny, jaki to sposób przewozu sqterka wymyśliłem (obłożyłem toto oponami, sqter opierał się o jedną burtę przyczepki, był przypięty 2 pasami, a koła były przyblokowane klockami drewnianymi przybitymi lekko do podłogi przyczepki)

Jakby ktoś chciał, to w Poznaniu mam do sprzedania moped (motorower z pedałami) Peugeot 103. To już totalny staruszek, ale jeździ . Za jakieś niewielkie pieniążki oczywiście. Jakby ktos chcial na działkę na ten przykład -> może się przydać, aby pojechać do kiosq po piwo . Szczegóły ew. na priv.

hihihi, powiem mojemu papie... może się skusi

Cytat:
2005-05-01 12:47:33, Góral pisze:
hihihi, powiem mojemu papie... może się skusi

Byś pojechał ze mną do Łańcuta, to może bym Ci dał gratis tego mopeda, a tak... stawka podwójna

trzeba było zadzwonić... a tak dowiedziałem się po fakcie... a chętnie bym się wybrał.
next time łodpal komóre i daj cynka...

a ile za mopeda wolasz?

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2005-05-01 21:33:31 ]
[ powód edycji: post wyedytowany z powodu naruszenia regulaminu forum LKP :l ]