Naprawa w Płocku/Gostyninie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z racji swoich obowiązków służbowych będę niedługo gościł w Płocku, Gostyninie i okolicach. Pomyślałem sobie, że przy okazji mógłbym taniej niż w W-wie dokonać kilku napraw (uszczelka pod głowicą, końcówki drążków, etc.). I w związku z tym mam pytanie - znacie może jakieś namiary na dobrych mechaniorów z tych okolic?
Będę wdzięczny!!!
Pozdr. P.

P.S. A może końcówki drążków wymienić samemu? Potrzebne są jakieś specjalne ściągacze? Ktoś sam wymieniał?

Cytat:
2004-04-18 18:49:33, pyrekcb pisze:

P.S. A może końcówki drążków wymienić samemu? Potrzebne są jakieś specjalne ściągacze? Ktoś sam wymieniał?

eee chyba nie warto... i tak musisz potem oddać na geometrię...

zwykły ściągacz, jak policzysz ilość obrotów przy odkręcaniu końcówki i tak samo wkręcisz nową to nawet zbieżności nie stracisz, tzn nie będzie inna niż jest teraz.
Jak pierwszy raz tak robiłem to pojechałem do stacji na ustawienie zbieżności i diagnosta powiedział że wszystko jest w normie i od strony zbieżności wszystko OK. Jedynie zwrócił uwagą na kąty-ale tego nie można wyregulować-dlatego samochód delikatnie ściąga w prawo

Cytat:
2004-04-18 19:10:24, marcin2 pisze:
zwykły ściągacz, jak policzysz ilość obrotów przy odkręcaniu końcówki i tak samo wkręcisz nową to nawet zbieżności nie stracisz, tzn nie będzie inna niż jest teraz.
Jak pierwszy raz tak robiłem to pojechałem do stacji na ustawienie zbieżności i diagnosta powiedział że wszystko jest w normie i od strony zbieżności wszystko OK. Jedynie zwrócił uwagą na kąty-ale tego nie można wyregulować-dlatego samochód delikatnie ściąga w prawo

Ostatnio teść robił tą metodą i dupa - straciłe gometrię, ale zawsze można spróbować.

a ile wymiana kosztuje +/-?

A bedziesz jechal przez kutno. Bo jak tak to moj stary ma ASO , nie wiem czy jest tanio czy drogo bo moj esperas naprawia sie tam za free, ale z tego co mowia w samym kutnie to mamy bardzo tanie czesci. jak cos to zapraszam . Stacja jest przy trasie krajowa 2 zaraz za mc donaldem (niedaleko takze jest stacja paliw BP).

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: znachu dnia 2004-04-18 23:45:05 ]

A możesz dać mi jakieś namiary?
Mogę podjechać i do Kutna...
Pozdr. P.

jak wypadniesz na trase karajowa dwójke (warszawa poznań) to stacja stoi przy samej trasie w kutnie.
Zaraz przy mc domaldzie nie sposob nie zauwazyc

No dobrze, ale chciałbym najpierw zadzwonić i umówić się, żebym nie darł na próżno z Warszawy...
Coś taki tajemniczy?
Pozdr. P.

spoko sorki nie zakumalem podaje adres stronki tam wszystko znajdziesz ok ??? www.zachorscy.com.pl

[ wiadomość edytowana przez: znachu dnia 2004-04-19 21:16:56 ]

Dzięki!
Załatwiasz rabaty u Ojca?
P.

wejdz jak mozesz teraz na gadu to pogadamy :p moj nr 1790686

Cytat:
2004-04-19 23:56:39, znachu pisze:
wejdz jak mozesz teraz na gadu to pogadamy :p moj nr 1790686

he - poszedłem już spać...
Dziś będę na gg po 19-tej.
Pozdr. P.

Cytat: