Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Hudy05 F&F Wolny Słuchacz :) Świętochłowice | 2004-04-22 00:46:33 mam druga polowe twojej kolekcji bedzie pasowac na ścianie ![]() ![]() ![]() ![]() |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-04-22 09:18:11 No a jednak sypią się zabieraki, ja pokazałem swego czasu moje przedłużane zabieraki, zero problemów |
![]() simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2004-04-22 09:20:40 Kiedyś to miałem ich tyle, że wszystkim uzytkownikom po jednym by sie dostało. Teraz po zmianie półosi nie pamiętam jak się je zmienia ![]() |
![]() NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-04-22 13:51:44 zuraw jak ci sie lamia?
pekaja miedzy srubami czy ukreca sie wielowypust |
![]() Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-04-22 13:56:57 Wielowypust szalg trafia. Jeszcze nie slyszalem zeby zabierak pekl w przewienstwie do przegubu, ktory po rozszczepieniu sie na blizej nieokreslona ilosc czesci podczs jazdy wystrzelil spod smaochodu kumpla prosto w moj kierunkowskaz. Plastik szlag trafil, wiekszych uszkodzen nie stwierdzilem. Ale zeby zeliwny zabierak tak rozwalilo to ja nei wiem co musialoby byc naombinowane w tym miejscu.
Poza tym ostatnio wahacze mzienialem i jeszcz enie bylem na ustawieniu geometrii tylu. |
![]() Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2004-04-22 20:01:42 ja polamalem juz 2 zabieraki, oba poszly w drbny mak, rozerwaly je sruby ktore (te ktore sie nie polamaly) zostaly w przegubie, wiec wcale nie problem je roztrzaskac. |
![]() beneq mustang virginia beach | 2004-04-22 22:19:05
dluzsze zbieraki pomagaja nie wiem dokladnie jak to opisac musialbym znalesc fote starego zbieraka Black_panther po przedluzeniu tak szybko sie nie mielily co prawda on ma lekko przesunieta skrzynie ale fakt faktem cos te przedluzanie zbierakow daje nie wiem czy jakos jak jest wieksza powierzchnia(dlugosc) gwinty na zbieraku to jakos skuteczniej polosie sa trzymane czy jakos tak gwint na polosi ma kontakt z gwintem nie to gwintem nie mozna nazwac tylko wielowypustem i wtedy zeby sie zerwal trzeba wiecej wysilku gdyz ta powierzchnia jest wieksza bo z tego co zauwazylem polosie lekko mozna wsuwac i wysuwac jesli wiecie o czy mysle i to chyba ma wlasnie wplyw na ta stycznosc powierzchni wielowypusty na zbieraku i polosi tak przynajmniej wynika z moich obserwacji ale moge sie mylic jak ktos nie zrozumie tego co napisalem to sie nie dziwcie ostatnio mam problem z komunikacja ze swiatem ![]() aha nie kupujcie rzemiosla!! |