[126]600 czy 650cm jak rozpoznac ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie dzisiaj przytargałem maluszka z 76 rocznika szkoda ze nadaje sie tylko na czesci a w dodatku wiekszosc z nowszego rocznika;(
1.Jak rozpoznac czy to 600 czy 650 cm i czy jest mozliwosc ustalenia z nr silnika roku tego silnika ???
2.Jak okaze sie ze to 600 czy warto sie bawic w podwyzszenie koników w takim silniku czy niewarto sie zabierac ???
dzieki i pozdrawiam

mam na bloku wybite 650 wiec stad wiem ze to 650-stka

dokładnie... na 650 jest wybite "650" a na 600 nic nie ma
pozatym te 600 wedlog mnie sa lepsze do rasowania... Wkoncu im starsze maluchy tym wytrzymalsze i dokladniej robione były!
rozwiercasz na 662cc i dalej to już co tam bedziesz chcuial
Zależy jeszcze jak styrany jest ten motorek...

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2004-04-19 23:14:52 ]

Na górnej części korpusu silnika jest wybity numer (pojemność)
U mnie 650

ale wybite jest na głowicy czy bloku ???
a jak ustalic roczik silnika ???
a silnik niby po remoncie jeszcze nie podłończony a rok budy 76 fajny by był klasyk szkoda ze zostalo duzo czesci zmienionych

Koles jezdzi kapslem 600 jutro zobacze czym sie rozni od mojej 650

kolo gaznika nad numerem silnika tylko ze kurde patrzac od gory hehe nie wiem jak wytlumaczyc otwierasz klape widzisz gaznik i szukasz na bloku kolo niego numeru tylko nie z tylu ino z przodu ale gwara zajechalem hehe pozdrawiam

dobra dzieki znajde a polecicie taka 600 do przeróbki czy nie warto lepiej 650 ???

Hudy05 ja sie nie znam, nie tuninguje maluszka(narazie) wiec ci nie pomoge a w pinwicy mam silnik ale musze az sprawdzic co to czy 600 czy 650

Suhy ty nie pitol tylko ten silnik ropką juz ........ pucu pucu...
Bo nigdy go nie wsadzimy do ciebie !!!!!
Ale najpierw rozrusznik napraw a potem mysl o tym co to za silnik

ps. To jak zaklepac ci te chromy czy nie ???

Czuczu jasne ze zaklep przeciez wiadomo ze spojlerow nie bedzie(chyba) hehe a na powaznie zaklep