Rajd jesienny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem dzisiaj na rajdzie organizowanym przez automobilklub łódzki. Jechalem z kumplem jako pilot Xsara 2,0 195 KM, i muszę wam powiedzieć, że świetna zabawa 13 OS. Niestety, jak to byw ponieslismy koszty:
Pekniety zderzak i wgnieciony bok.
Było nawet jedno espero myslalem ze bedzie startowalo, ale niestety nie sciagalo sie. Jak sie okazalo tylko tatus przyjechal kibicowac swojemu synkowi szalejacemu bodajze w jakim bolidzie CC
I smutno mi sie zrobilo!!! Bo espero ma baaardzo duzo zalet, ale nawet do jazdy sportowo-amatprskiej to sie niestety nie nadaje....
i dlatego zostanie mi tylko rola pilota
a chetnie bym sobie poszalal

Muszę się Tobie przyznać, że bardzo zazdroszczę Ci tych przeżyc na fotelu pilota, czy ktoś z Was podróżował kiedyś w samochodzie profesjonalnie przygotowanym do rajdów. Ja jeszcze nie miałem okazji. No cóż, może kiedyś.
Ps nie wiem czy nie zrobiłem błedu umieszczając moja odpowiedź na forum a nie na czacie, bo przecież nie ma nic wspólnego z Espero.

Cytat:
2002-11-17 21:29:13, Maciej75 pisze:
Muszę się Tobie przyznać, że bardzo zazdroszczę Ci tych przeżyc na fotelu pilota, czy ktoś z Was podróżował kiedyś w samochodzie profesjonalnie przygotowanym do rajdów. Ja jeszcze nie miałem okazji. No cóż, może kiedyś.
Ps nie wiem czy nie zrobiłem błedu umieszczając moja odpowiedź na forum a nie na czacie, bo przecież nie ma nic wspólnego z Espero.

Maciek!!!
To jest związane z motoryzacją, więc nie rób sobie jaj, chodzi o teksty niezwiązane z motoryzacją...

a ja sobie dziś poszalałem na gokartach - CUDOWNA zabawa.....tylko droga - 8 minut=20zł...... .....ale uważam że warto

Jak pójde następnym razem to mniej niż 200-400zł nie biore

te małe pierdziaweczki tak fajnie się prowadzą , cudo ...cudo

UUU to rzeczywiście macie drogo, w lodzi mozna pojezdzic za 20 zl przez 12 minut mocniejszym silnikiem (bodajze 250 ccm). Jak przyjedziesz do lodzi to chetnie poscigam sie z toba na kartach

[ wiadomość edytowana przez: MNTSZ dnia 2002-11-18 14:37:11 ]

Cytat:
2002-11-17 20:42:25, MNTSZ pisze:
Byłem dzisiaj na rajdzie organizowanym przez automobilklub łódzki. Jechalem z kumplem jako pilot Xsara 2,0 195 KM, i muszę wam powiedzieć, że świetna zabawa 13 OS. Niestety, jak to byw ponieslismy koszty:
Pekniety zderzak i wgnieciony bok.
Było nawet jedno espero myslalem ze bedzie startowalo, ale niestety nie sciagalo sie. Jak sie okazalo tylko tatus przyjechal kibicowac swojemu synkowi szalejacemu bodajze w jakim bolidzie CC
I smutno mi sie zrobilo!!! Bo espero ma baaardzo duzo zalet, ale nawet do jazdy sportowo-amatprskiej to sie niestety nie nadaje....
i dlatego zostanie mi tylko rola pilota
a chetnie bym sobie poszalal

Xsara ma turbo ?

Nie turbo nie ma, jest to silnik 2,0 fabrycznie 167 KM i po kilku przerobkach, (nie bede wymienial bo nie jestem pewien jakich, a się na tym nie znam) Gosc sprawdzal samochod w ZASTECU w lodzi i wykazalo mu 194,8 kucyka...
Furka naprawde daje rade i nie ma sie z czego smiac...........
pozdrawiam wojtek